Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket gyerekkorukban csúfoltak/bántalmaztak az iskolában, ez befolyásolta valahogyan a párkapcsolataitokat?
Nálam pl. igen. 28 éves férfi vagyok, és a társkeresésben eddig csak kudarcok értek, amiben biztosan közrejátszott, hogy az iskolai bullying porrá zúzta az önbecsülésemet, szocfóbiássá és szorongóvá váltam. Gondolom, nem egyedül ez volt az ok, eleve egy kicsit különc és autisztikus személyiség vagyok, vlsz. emiatt is lettem kiközösítve anno. Randijaim már voltak, de eddig mindegyik úgy végződött, hogy a lányok az első randi után nem akartak többet (gondolom, megérezték, hogy egy elég traumatizált emberrel van dolguk). Pszichológushoz jártam több mint egy évig, abban tudott segíteni, hogy most már jobban látom, mi a probléma, mint korábban (ez is valami, de ezzel ugye még nem oldódott meg).
Arra lennék kíváncsi, hogy az én esetem mennyire tipikus azok között, akik iskolai bántalmazást szenvedtek el?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!