Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet családcentrikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet családcentrikus férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Diszkó, pub ugye kizárva. Könyvtárban szerintem nem ez a típus a jellemző, hanem a nagyon értelmiségi (akinek nem célja a gyerek), karrierista esetleg. Munkahelyen is kevés a választék, a családcentrikus férfiaknak meg már van családja. A társkeresők leginkább szexpartner kereséséről szólnak.

Valakinek valami ötlet?

tegnap 10:03
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

A 29-es: ennek örülök, ez pozitív tapasztalat. Ez fontos, köszi! Viszont biztos voltak jelei, pl. hogy a férjed rendes, megbízható, segítőkész.

Egy koncert mondjuk már egész jó ötlet lehet.

Egyik munkatársnőmnek szintén nagyon jó férje van: hozza-viszi a gyerekeket, munka után a grillezőhelyet építi a családnak, tanul velük. (Ők amúgy társkeresőn ismerkedtek meg, a munkatarsnőm azt mondta, hogy elhatározta, h neki férj kell és gyerekek, és egyből elsőként megismerte a férjét.)

Viszont van egy másik, ahol 3 gyerek van es anyuka a gyereket küldi, hogy szóljanak az apjuknak, hogy jöjjön vacsorázni, mert az sokat számítógépezik meg játszik. Meg most a férj van gyesen. Na, ilyet annyira nem szeretnék... (Ők egy munkahelyen ismerkedtek meg amúgy.)

Volt nekem is egy rövid ideig egy férfivel kapcsolatom, aki 47 éves létére még alig dolgozott. Szinte az anyja tartotta el, csak külön lakása van. Ő akart volna gyereket, de en így nem biztos, hogy bírtam volna, hogy szüljek is, meg mindenkit en tartsak el... Mondjuk ő vitte a háztartást, szóval még ki is egészíthettük volna egymást, de sajnos ott más problémák is voltak.

Szóval a családcentrikusba nekem sokminden beletartozik (dolgos, segítőkész, önfeláldozó, türelmes, gondoskodó, alkalmazkodó). Legalábbis a mi családunkban többnyire ilyen apák, nagyapák vannak, akiket nagyon szeretünk, szerettünk. (Pl. ha mi gyerekek tejszínhabot kértünk, nem voltak lusták lemenni hétvégén sem megvenni és megcsinálni. Vagy ha az anyuka kért valamit, pl. porszívózni kellett, azt akkor csinálták. Nem kellett őket X box elől elrangatni a családnak. Vagy, mint volt férjem is, ha beteg voltam és kértem, hogy legalább egy teát csináljon, mindig csak mondta, h mindjárt, mindjárt és játszott tovább.

Egyébként a munkahely, társkereső események/online felület, meg klubok (közös hobbi) vallási közösségek még a legjobb lehetőségek az ismerőseimet látva.

tegnap 14:10
 32/41 anonim ***** válasza:
Ez is butaság, hogy előre kiszűrni a családcentrikust. Mi van akkor ha azt mondja, hogy igen az vagyok, aztán a kapcsolatban kiderül, hogy mégsem? Vagy igen, de nem veled?
tegnap 14:11
 33/41 A kérdező kommentje:
Pont, hogy nem butaság, mint írtam már, en nem a szavakra alapozok, hanem a tettekre. Abból pedig elég hamar látszik, hogy ki milyen. Meg, hogy az előbbiekben felsorolt tulajdonságokkal bír -e az illető.
tegnap 14:16
 34/41 anonim ***** válasza:

"Ez is butaság, hogy előre kiszűrni a családcentrikust."

Ilyet senki nem írt. A családcentrikusság egy összetett dolog. Függ az illető egyéb személyi tulajdonságaitól, céljaitól, lehetőségeitől is. Ezekre kell rászűrni, és kialakítani az illetőről egy összképet, az alapján meg el lehet dönteni, hogy megfelelő partner-e, vagy sem.

tegnap 14:16
 35/41 anonim ***** válasza:
Márpedig ismerkedéskor csak a szavaira tudsz hagyatkozni, semmi másra. Megismerni egy embert nem két nap.
tegnap 14:49
 36/41 anonim ***** válasza:

Pontosan. Szűrés alatt először a szavakra hagyatkozol, aztán a személyes benyomásokra, a látottakra, a másikról megtapasztaltakra. És hacsak nem egy nárcisztikus illetővel van dolgod, akkor az alapján, amit tapasztalsz, valószínűleg jól is fogsz dönteni.

A lényeg továbbra is azon van, hogy nincs a családcentrikus férfiaknak sem homlokra írt ismertető jegyük, sem tipikus fellelhető helyük - hacsak nem a saját családjuk mellett, merthogy már foglaltak. Ezért a kérdező jobb híján csak arra lehet hatással, hogy ő kikkel áll szóba, és kikkel ismerkedik komolyabban.

tegnap 15:03
 37/41 anonim ***** válasza:

Kérdező! Én nagyon átérzem a kérdésedet, és hasonlóan gondolkozom, mint Te. Ha okosabb leszel ez ügyben, oszd meg kérlek velem is.

Léteznek egyébként olyan társkereső applikációk / honlapok, ahová komoly szándékúaktól várják a regisztrációt, illetve olyanok is, amik egyedülálló szülőket gyűjtenek össze (mindkét nemből). Ezeknek viszont nemzetközi a közönsége, és nem tudom, magyarok mennyire használják.

Egyébként ismerek két párt, akik rendes és szimpatikus emberek, és népszerűbb társkereső appos találkozástól jutottak el a házasságig, sikeres családalapításig. Az egyik pár Badoo-n, a másik Bumble-ön találtak egymásra. Én az utóbbit ismerem csak, a felület hasonlóan működik, mint a Tinder, csak Bumble-ön a nő írja az első üzenetet, és ami tetszik benne, hogy megadhatsz egy csomó paramétert, többek között azt is, hogy akarsz gyereket és komoly kapcsolatot. Nyilván pörgetni kell, hogy mihamarabb offline legyen az ismerkedés, és abból már sok minden kiderül.

Én még a rapid randis események látogatását fontolom, ha oda jutok. Ott sok emberrel lehet ismerkedni rövid idő alatt, és még több első benyomásos ingert ad, mint az online felületek.

(Egyébként átfutottam a kommentem elküldése előtt a válaszaidat, és úgy tűnik, tulajdonképpen ugyanazokban a közegekben gondolkodunk, ugyanarra jutottunk. :D)

tegnap 18:32
 38/41 A kérdező kommentje:

Kedves 37-es (18:32)!

Köszönöm a segítséget! Igen most en is ilyen elő társkereső eseményekre járok, mert nekem online több energia. Körülöttem sok külföldi él és őket hozza be elsőnek, akiket en nem szeretnék. Meg sok a komolytalan is online. Úgy látom élőben már sokkal eltökéltebb, komolyabb és embereket látni.

tegnap 20:06
 39/41 anonim ***** válasza:
Jelen. Csak ronda is vagyok és viszonylag öreg is már a csaladhoz :/ 39F
ma 07:13
 40/41 anonim ***** válasza:

Egyébként annyiban igazat adok a kérdezőnek, h én, mint elvált többgyermekes férfi, hasonlóképpen válogatok és bizony bekategorizálom a nőket.

Miért? Egyrészt, mert ez már nem a tizen-huszonéves kor, amikor még nem sok minden számít, csak megtetszen, aztán majd lesz vmi. Itt már dolgozó, gyermeket nevelő, háztartást vezető, mindenért felelősséget vállaló emberek vannak, akiknek mások a preferenciáik.

Pl. nekem is fontos, h a leendő nő ne cigizzen, ne igyon. pedig lehet, h pont egy dohányos félalkoholistában találnám meg újból a szerelmet, de mivel felnőtt vagyok, van annyi tapasztalatom és önismeretem, h tudom, én ezeket nem szeretem, így nem is szeretnék ilyen nőt.

V pl. ne lekjon messze, pedig biztos vannak tőlem távolabb számomra ideális nők. De mégis közel legyen, mert a dolgozó embere napi ritmusa már nem engedheti meg, h messzire eljárjon amikor akar.

Ezek most csak olyan példák, amik jó szűrők lehetnek. és miért ne szűrjünk, ha szűrünk, akkor nagyobb eséllyel találunk számunkra megfelelőt. Ha szűrünk, azt is tudjuk, hol keressük.

gyerekes nőt játszótéren keresek, közelben lakót a szomszéd városban, ha tanult nőt szeretnék, nem megyek le az üzembe a takarító csajokkal ismerkedni. Ezek persze csak példák, de jó szűrők arra, h optimálisabban és biztosabban válasszunk.

ma 10:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!