Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet érett, komoly kapcsolatban gondolkodó, családcentrikus férfiakkal ismerkedni?
A környezetemben ismerek pár olyan kolleganőt, akik nagyon szerencsések párkapcsolat terén.
A párjuk/férjük szereti őket, a gyereket tervezik vagy akinek van, a családjának él.
Törődik velük, mennek a gyerekért az oviba, együtt töltik a hétvégét, érett és felelősségteljes férfiak.
Kicsit el vagyok keseredve, hogy lassan 30 éves nőként nem jutottam a kapcsolatomban sehova, mindig csak arra vártam, hogy hátha több idő jut rám egyszer és elkezdhetjük a családalapítást.
Nem holnap akarok gyereket szülni, de meguntam, hogy nem lehet komolyabb irányba haladni, ahol már nem csak szavakkal, hanem tettekkel is bizonyítani kell.
Hiába prbáltam és beszéltem meg mindent, ha a párom nem azt akarta mint én.
Hol vannak azok a férfiak, akik családot szeretnének és komolyan gondolják azzal a nővel, akit választottak?
Hol kell őket keresni?
Tippelek!
Magas, sportos, fiatal pasi legyen, ugye?
Látom ketyeg a biológiai óra. 30 felett már gyerek KELL.
A pasi meg legyen magas, jóképű, sármos, anyagilag jól eleresztve.
Családszerető meg hűséges mi? :D
Álmodj királylány...
Hát igen. Mondjuk te még a "jobbik fajta" vagy, aki párt is akar maga mellé. Sok olyan nőt ismerek, akinek már nagyon kellett a kölök, ketyegett az óra, gyorsan felcsináltatta magát az első gyüttmenttel, aztán dobta.
Nekik a boldogsághoz csak a gyerek kellett, pasi nem is.
Nem múltam el 30, és nem szempont, hogy magas és jóképű legyen.
Ezért nehéz ismerkedni... általánosítás általánosítás hátán.
Én járnék Veled. 35 éves vagyok. Jah el is felejtettem egy pillanatra h drogfüggő & alkoholista. Így jobb nekem ha nem akarok gyereket 😊
Viccen kívül szerintem ne neten keresd akit szeretnél..
Járj nyitott szemmel - lehet ott van valahol a környezetedben. Vagy bármikor találkozhatsz vele. Legyél nyitott.
Komoly kapcsolatot összehozni sokminden kell. Még szerencse is. Ne akard görcsösen - és talán beadja az élet. én drukkolok neked ;)
Minden estre itt nem túl rózsásak a kilátások. Sok furcsa szerzet van ezen az oldalon 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!