Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet érett, komoly kapcsolatban gondolkodó, családcentrikus férfiakkal ismerkedni?
A környezetemben ismerek pár olyan kolleganőt, akik nagyon szerencsések párkapcsolat terén.
A párjuk/férjük szereti őket, a gyereket tervezik vagy akinek van, a családjának él.
Törődik velük, mennek a gyerekért az oviba, együtt töltik a hétvégét, érett és felelősségteljes férfiak.
Kicsit el vagyok keseredve, hogy lassan 30 éves nőként nem jutottam a kapcsolatomban sehova, mindig csak arra vártam, hogy hátha több idő jut rám egyszer és elkezdhetjük a családalapítást.
Nem holnap akarok gyereket szülni, de meguntam, hogy nem lehet komolyabb irányba haladni, ahol már nem csak szavakkal, hanem tettekkel is bizonyítani kell.
Hiába prbáltam és beszéltem meg mindent, ha a párom nem azt akarta mint én.
Hol vannak azok a férfiak, akik családot szeretnének és komolyan gondolják azzal a nővel, akit választottak?
Hol kell őket keresni?
"A környezetemben ismerek pár olyan kolléganőt , akik nagyon szerencsések párkapcsolat terén."
Ők valszeg időben felismerték a valódi lehetőségeiket és jól választottak. A legtöbb nő ott rontja el, hogy irreálisan jó pasit akar mindenáron, aztán mire rájön, hogy azok az életben nem fogják elvenni (meg családot alapítani vele), addigra már késő. Ilyenkor már csak olyan férfiak maradnak, akik azoknak nem kellettek, akik időben léptek.
Nem az a probléma a nők társkeresési paramétereinél, hogy magas és jóképűt keresnek, hanem hogy ostoba barmokat. Pont a szöges ellentétét annak, mint amit hangoztatnak. Hidd el, a külső magában nem elég ahhoz, hogy a nők vonzónak találjanak.
Sok sikert a keresésben, de neked úgy sem fog sikerülni!
15-ös
Már bocsi, de ha egy férfi nem hoz lázba minek legyek vele? 😀 Az barátság inkább, meg gazdasági szempont, hogy együtt élünk de megosszuk a számlákat. Én (és sztem sok nő) inkább marad egyedül mintsem olyan férfival legyen aki nem hozza lázba, nem vonzódik hozzá stb. Azért ennyit nem ér egy gyerek, hogy egész életemben szenvedjek. Már a legelején lehet amúgy érezni, hogy benne van-e az a plusz a srácba, ami neked kell (a plusz mindenkinek mást jelent). Ha nincs, felesleges erőltetni, hogy majd jobb lesz mert az csak megalkuvás semmi más.
Utolsó:
Azért nem az az általános, hogy egy nő bántalmazó kapcsolatban van és hidd el az izgalmas férfi személyisége nem ebben rejlik. A baj a magyar férfiakkal az, hogy nem tudnak ismerkedni egyszerűen, felszedni nőt, önbizalomhiányosak. Egy kapcsolathoz pedig kell a tűz, izgalom különben kihűl és csak haveri barátság marad. A férfiak nem válogatnak, nekik a lyuk elég, a nők már nem így gondolkodnak. Magasabbak az elvárások. Ezért van sok nő inkább egyedül, a férfiak meg duzzognak, hogy mi az már, hogy nem állnak le velük a nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!