Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet érett, komoly kapcsolatban gondolkodó, családcentrikus férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

A környezetemben ismerek pár olyan kolleganőt, akik nagyon szerencsések párkapcsolat terén.

A párjuk/férjük szereti őket, a gyereket tervezik vagy akinek van, a családjának él.

Törődik velük, mennek a gyerekért az oviba, együtt töltik a hétvégét, érett és felelősségteljes férfiak.

Kicsit el vagyok keseredve, hogy lassan 30 éves nőként nem jutottam a kapcsolatomban sehova, mindig csak arra vártam, hogy hátha több idő jut rám egyszer és elkezdhetjük a családalapítást.

Nem holnap akarok gyereket szülni, de meguntam, hogy nem lehet komolyabb irányba haladni, ahol már nem csak szavakkal, hanem tettekkel is bizonyítani kell.

Hiába prbáltam és beszéltem meg mindent, ha a párom nem azt akarta mint én.

Hol vannak azok a férfiak, akik családot szeretnének és komolyan gondolják azzal a nővel, akit választottak?

Hol kell őket keresni?

2020. júl. 23. 19:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Oké nem múltál harminc, de közelebb van, mint a huszonöt. A Te hajód lassan már elúszott... Főleg így, hogy még most is egy olyan kapcsolatban vagy, ami csak eszi az életed.
2020. júl. 24. 05:02
 22/22 anonim ***** válasza:
52%
#20: Na igen, ezért van akár itt is annyi panasz, hogy a nőt megalázta, netán megverte a párja. De most komolyan: az ilyen fasziknak miért sikerül mindig találniuk valakit? Ha egy gátlásos és egy agresszív hapsit hasonlítasz össze, amíg a gátlásos egy csajt is csak nehezen tud összekaparni, addig az agresszívnak érdekes módon rendszerint van valakije, folyamatosan fel tud szedni csajokat. Nyilván vannak önbizalomhiányos férfiak is, viszont szerintem a nők is tehetnek arról, hogy a férfiakat leszoktatták a közeledésről. Egyrészt kevesen adnak értelmezhető jeleket, random meg nem nagyon fog odamenni senki sem egy nőhöz, senki sem gondolatolvasó. Másrészt a nők is sokszor bunkó és megalázó módon viselkednek azzal, aki közeledni próbál hozzájuk, így sokan már eleve nem is próbálkoznak, mert elegük van a folytonos és megalázó visszautasításokból. Harmadrészt nagyon sok nőnek vannak a csillagos egekben az igényeik, még egy dagadt csaj vagy egy megszólalni is alig tudó nőszemély is csúcskategóriás pasiról ábrándozik. Átlagos pasiként én is rengeteg elutasítást, szó nélküli eltűnést zsebelhettem be akár átlagos csajoktól is. Negyedrészt sok nő számára minden probléma (neten nem ismerkedik, mert ki tudja, ki van a másik oldalon; szórakozóhelyen nem ismerkedik, mert ott csak dugásra keresnek nőket; utcán nem ismerkedik, mert az proli dolog stb.), utána meg csodálkozik, hogy a férfiak nem kezdeményeznek.
2020. júl. 24. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!