Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet családcentrikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet családcentrikus férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Diszkó, pub ugye kizárva. Könyvtárban szerintem nem ez a típus a jellemző, hanem a nagyon értelmiségi (akinek nem célja a gyerek), karrierista esetleg. Munkahelyen is kevés a választék, a családcentrikus férfiaknak meg már van családja. A társkeresők leginkább szexpartner kereséséről szólnak.

Valakinek valami ötlet?

tegnap 10:03
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
88%

Nincs olyan, hogy "családcentrikus" férfiak.

Vannak férfiak, akik családcentrikusak is, de hogyha úgy indítasz, hogy "Könyvtárban szerintem nem ez a típus a jellemző, hanem a nagyon értelmiségi (akinek nem célja a gyerek), karrierista esetleg" - akkor el kellene engedned a témát, mert már kapásból megy az általánosítás.

tegnap 10:14
 2/41 anonim ***** válasza:
19%

Kettő: az hogy valójában ki családcentrikus majd akkor derül ki, amikor lesz gyerek, mert mondani aztán lehet bármit.

Nem egy nőismerősöm van, de itt gyakorin is olvashatod, hogy "de ő azt mondta hogy...", aztán miután megszületett a gyereke jó esetben ránéz tízpercre, de nem foglalkozik vele semmit.

Bromi nehéz kiszűrni, hogy valóban normális családapa lesz-e, vagy csak "egofényezésnek" kellett a gyerek.

tegnap 10:16
 3/41 anonim ***** válasza:
81%
Szerinted komolyan csak az jár könyvtárba aki nem akar gyereket, vagy mi?
tegnap 10:17
 4/41 A kérdező kommentje:

Kettes: en nem a szavaknak hiszek, hanem a tetteknek. Es nem akarok könyvtárban vagy bárhol olyan helyen ismerkedni, ahol lutri. Még azt sem tudom, van-e párja, ha nincs mit akar. Ha lehet célirányosan szeretnék, mert mindez időpazarlás.

Amúgy lehet játszótér környékén kellene, ha látok egyedülálló apukát. De sajnos az sem garancia, h ő akar-e több gyereket.

tegnap 10:21
 5/41 anonim ***** válasza:
90%

"Diszkó, pub ugye kizárva"

Miért? Én az első nagy szerelmemet egy diszkóban ismertem meg és 12 évig együtt voltunk. Végül nem alapítottunk családot, de egyébként családcentrikus ember volt.

A jelenlegi páromat, aki szintén családcentrikus, Badoon ismertem meg 10 éve.

tegnap 10:22
 6/41 anonim ***** válasza:
94%
Huh, először is oszlassunk el néhány tévhitet: nincs a családcentrikus férfiaknak egy gyűjtőhelye. Bárhol előfordulhatnak, akár szórakozóhelyeken és könyvtárakban is. Főleg utóbbit nem értem, hogy miért zárod ki.
tegnap 10:25
 7/41 anonim ***** válasza:

Társkeresőzz akkor.

tegnap 10:26
 8/41 anonim ***** válasza:
49%
Ez egy hülye kérdés...így nem lehet nekimenni a párkeresésnek..
tegnap 10:27
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

“ Es nem akarok könyvtárban vagy bárhol olyan helyen ismerkedni, ahol lutri”

Akkor jobb ha elengeded az ismerkedést, ugyanis az mindig mindenhol lutri lesz.

tegnap 10:30
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

Mindig benne van a pakliban, hogy csalódsz, sőt, lehet, hogy egy családcentrikus férfivel ismerkedsz meg, de idővel kiderül, hogy mégsem egymással akartok családot alapítani. Nincs recept arra, hogy akivel összejössz, a megfelelő ember lesz számodra és te is számára. A kapcsolatok mindig bizonytalansággal indulnak, menet közben derül ki, hogy jól választottunk-e? Sőt, sokszor csak évekkel később.

Ez nem úgy működik, hogy kinyitsz egy katalógust és kiválasztod a legmegfelelőbbet!

tegnap 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!