Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet családcentrikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet családcentrikus férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Diszkó, pub ugye kizárva. Könyvtárban szerintem nem ez a típus a jellemző, hanem a nagyon értelmiségi (akinek nem célja a gyerek), karrierista esetleg. Munkahelyen is kevés a választék, a családcentrikus férfiaknak meg már van családja. A társkeresők leginkább szexpartner kereséséről szólnak.

Valakinek valami ötlet?

tegnap 10:03
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

De ha neked konkrét listád van arról, hogy mik a feltételek, akkor személyesen ne is ismerkedj vagy rögtön adj oda egy tesztet kitöltésre 😂

Nem kérdező, ez már nem azt jelenti, hogy előre gondolkodsz, hanem azt, hogy túlságosan válogatós vagy és azt gondolod, hogy a számodra tökéletes embert a saját elképzeléseid alapján választhatod ki magadnak. De ez nem így működik, kompromisszumokat mindig kell kötni. Nekem pl. az egyik nagy szerelmem dohányzott, pedig én életemben egyetlen szálat sem szívtam és határozott elképzelésem volt arról, hogy dohányossal nem akarok összejönni. Mégis öt évig tartott a szerelmünk és nem bántam meg.

tegnap 12:57
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Hallod kérdező, ez nem a Sims, ahol be van állítva hogy könyvtárba az okos és kocka traites npck járnak, discoba meg a menő vagányok. Az élet ennél sokkal komplexebb! Még az is lehet út közben fog leszólítani ez a valaki, na és akkor őt fejben hova teszed? Aki utazik és a buszmegállóban szólít le másokat, az vajon családcentrikus, vagy sem? Dobod vagy nem? Igen vagy nem?

Szóval remélem így már érzed mennyire abszurd és korlátolt gondolkodás ez. Inkább arra törekedj, hogy azokat a személyiségjegyeket tanuld meg felismerni, ami alapján egy férfi jó eséllyel családcentrikus. És légy nyitott az ismerkedésre bárhol! Manapság így is bezárkóznak csomóan, minek csökkentenéd a saját esélyeidet, hogy elvből kizársz helyeket?

tegnap 13:01
 23/41 A kérdező kommentje:

Itt a lényeg: 5 évig tartott. Valahogy sem te, sem egy korábbi kommentelő nem az életre szóló parját találta meg, csak valakit, akivel egy ideig elvolt.

A volt férjem is dohányzott, én meg nem, úgyhogy tudok kompromisszumot kötni. Mi alapján ítéltél meg akkor mégis?

Ne látatlanban vagdalkozzatok, hanem olyan írjon, aki tapsztalt és meg is találta a parját, akivel csaladot alapítottak, jól működik a dolog es azóta is együtt vannak!

tegnap 13:02
 24/41 anonim ***** válasza:

"Ne látatlanban vagdalkozzatok, hanem olyan írjon, aki tapsztalt és meg is találta a parját, akivel csaladot alapítottak, jól működik a dolog es azóta is együtt vannak!"

Aki neked ellent mond az olyan npc, aki tapasztalatlan és nem él házasságban, és nincs családja?

tegnap 13:04
 25/41 anonim ***** válasza:

"Itt a lényeg: 5 évig tartott. Valahogy sem te, sem egy korábbi kommentelő nem az életre szóló parját találta meg, csak valakit, akivel egy ideig elvolt."

Szerinted mennyi esélyed van arra, hogy ha megtalálod a számodra megfelelő embert (már ez is erősen kétséges) akkor életed végéig együtt lesztek? Ebben soha nem lehetsz biztos! Az élet változik, mindenki változik vele együtt, aki ma azt mondja, hogy örökké veled lesz, az lehet, hogy holnap valami miatt teljesen kifordul önmagából.

tegnap 13:13
 26/41 anonim ***** válasza:
Ja, ha valaki leírja, hogy bálban ismerte meg élete szerelmét, akivel családot alapított, akkor elmész egy bálba? Nem érzed ezt nevetségesnek?
tegnap 13:13
 27/41 A kérdező kommentje:

Három utolsó: egyiktek sem adott hasznos tanácsot a visszakérdezésen kívül...

Igen tudom, az élet kiszámíthatatlan. De kisebb az esély családcentrikus férfit talalni kocsmában vagy elvonókúrán. Ebből kiindulva valószínűleg vannak olyan területek, ahol több van. Pl. vallási gyülekezetek. (Csak en nem tartozom egyikbe sem, de lassan már elgondolkodok, hogy tényleg csak azokban a kozegekben van értelme lenni...)

tegnap 13:19
 28/41 anonim ***** válasza:
78%

Ez így lehetetlen.

Ennél a megközelítésnél még az is jobb, ha kimész forgalmas helyekre, nyakadban egy táblával: " családcentrikus férfit keresek!"

🤣🤣

tegnap 13:23
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Nincs gyűjtőhelyük, sem az arcukra írva. Sőt! Sokszor akkor derül ki, hogy mennyire családcentrikus hamár ott a gyerek. Ismerek olyan férfit, aki abban a pillanatban ahogy meglett a gyerek "elfelejtette" a munkamegosztást (elötte felesben ment), úgyis otthon az anya a babával, visszaváltozott egy óriás csecsemővé. A gyerekről,akit annyira akart kb alig gondoskodott, keveset foglalkozott vele, mert ő fáradt, nem játszott vele stb. Akkor sem változott, amikor az anya is visszaállt dolgozni. Válás lett. Olyan nőt is, akire gyerektelenül mindenki azt mondta, hogy milyen jó anya lesz. Nem lett, kár volt szülnie, türelmetlen vele, egy jó szava nincs a gyerekhez, mert nem olyan, mint ahogy elképzelte és a gyerekkel sok nyűg van, nem csak kis cuki játékbaba, akit ide oda rakosgatok és nem vattacukorfelhőn ücsörgés a gyereknevelés, mint ahogy elképzelte... ott apuka toppon van szerencsére, mint szülő. Sokszor akkor derül ki, hogyan funkcionál valaki apaként/anyaként hamár van gyereke, addig maximum elképzelése van, de a valóságban, fáradtan, kialvatlanul kell "teljesíteni", na akkor derül ki sokminden.

De tessék: én a férjemet egy (rock) fesztiválon ismertem meg, nála jobb apát és férjet keresve sem találni. Imádja a lányunkat, rengeteget foglalkozik vele pici korától, ha én nem vagyok ott akkor is teljes értékű szülőként funkcionál, eltudja látni, egy rossz szavam nem lehet rá. Amikor kórházba kerültem egyedül csinált mindent, munka mellett. Hozta-vitte oviba, a lakást rendben tartotta, főzött, mosott, takarított és amikor hazajöttem engem is ápolt. 100%-ig helytállt egyedül. Kívülről nincs ráírva, nem is volt sose, hogy mennyire jó apa lesz

tegnap 13:29
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy egy férfi családcentrikus-e (értsd: akar-e családot, azaz gyereket is, nemcsak párkapcsolatot) vagy sem, az ugyanúgy egy emberi tulajdonság, mint az, hogy valaki becsületes, megbízható, jó humorú, ambíciózus, stb. És ahogy ez utóbbi tulajdonságokkal rendelkezők bárhol fellelhetők, úgy a családcentrikus férfiak is.

Ezért inkább az a fontos, hogy te tedd egyértelművé már az ismerkedés elején, hogy milyen társat keresel, hogy minél hamarabb kiszűrd azokat, akik nem ugyanazt akarják.

tegnap 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!