Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklődnek irántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklődnek irántam a férfiak?

Figyelt kérdés

NEM ITT AKAROK TÁRSAT TALÁLNI, CSUPÁN TANÁCSOKAT VÁROK!

22 éves lány vagyok. Nem tartom magam csúnyának. Nyilván nem én vagyok a következő szépségkirálynő sem, de egy átlagos lánynak tartom magam. Sportolok, egyetemen tanulok. Nem járok bulizni, nincs nagy baráti társaságom. Ettől függetlenül nyitott és barátkozós lány vagyok. Viszont nagyon rosszul esik, hogy még egy komoly kapcsolatom sem volt és a fiúk nem érdeklődnek irántam. Nem tudom mit csinálok rosszul. Sem az egyetemen, sem sehol. Szinte mindenkinek van/volt már kapcsolata, nekem viszont még nem.

Mivel tudnám kicsit felhívni magamra a figyelmet? Nagyon jól esne már nekem is egy kapcsolat.

tegnap 13:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
39%
20, mert ez tényleg nem átok, hanem pozicionálás.
tegnap 16:46
 22/32 anonim ***** válasza:

Nem értem hogy mire gondolsz. Nem jó ide ez a szo.

De ha esetleg arra gondolsz hogy én pozicionalom felül magam, akkor nagyot tévedsz, mert pont hogy a súlyosan pénzed kategória akar engem, akit meg én akarok az a nagyon vonzó és jó kiállású.

Úgyhogy nem, nem volt jó a tipped.

tegnap 16:52
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
És igen ez átok. Lehet a kérdezőnek is spirituális segítség kellene mint nekem is.
tegnap 16:53
 24/32 anonim ***** válasza:
51%

kérdező, a trollkodós szidalmazós frusztrált válaszokat nyugodtan hagyd figyelmen kívül.

a következő kérdéseket tedd fel magadnak:

1. miért jó veled együtt lenni, miért jó veled kapcsolatban lenni? el tudsz képzelni olyan fiút, aki szívesen összejönne ilyen lánnyal, mint te?

2. ha igen, jársz olyan helyekre, mozogsz olyan közegben, ahol találkozni ilyen fiúkkal?

3. ha igen, észlelhető a vonzó oldalad és a nyitottságod a fiúk számára?

tegnap 17:07
 25/32 anonim ***** válasza:
74%

Nem jársz sehova, élből elutasytasz mindent és mindenkit. Nem adsz jeleket, nem kelted fel sneki érdeklődését, már a tekintetedből gondolom sugárzik, hogy a faßba kívánsz mindenkit.

Meg lehet nem vagy átlagos, inkább átlag alatti és még csak nyitott se vagy az ismerkedésre.

De leginkább az a problémád, ahogy a elgtöbb hozzád hasonló nőnek, hogy te csak bizonyos férfiakat tekintesz férfinek és ezek a férfiak jellemzően pont nem a hozzád hasonló, hanem nálad 100X dekoratívabb nőkkel vannak, mert megtehetik. Magyarán, ha egy adott halmaz (férfiak) csak egy kis szeletét tekinted egyáltalán a halmaz részének, akkor ne csodálkozz hogy nincs senkid. A felső 5-10% nem téged fog akarni, maximum ha nagyon nyomulós leszel egy-két menetre jó leszle nekik.

Ha férfi írená ki a kérdsét az első válasz rögtön az lenne, hogy adja lejjeb az iényeit. Szóval add lejjebb te is az igényeid, nem csak az extrém jóképű, magas, sportos, izmos, gazdag srácok léteznek. Te sem vagy gondolom extrém gyönyörű, tökéletes arcú és testű bombanő.

tegnap 18:19
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Gyere minecraftozni, can egy haverom aki kicsit idősebb mint te 25, jó fej vele tudnál ismerkedni.
tegnap 18:22
 27/32 anonim ***** válasza:
21%
Ma már a legtöbb férfi csak akkor megy oda ha előtte egy komplett szerelmi vallomást lejeleztél neki a szemeddel. Nehogymá Ő kockáztasson.
tegnap 18:49
 28/32 anonim ***** válasza:
82%
27! Minek "mennyek oda" ha úgyis csak "beteg zaklatonak" leszek nevezve, aki csak b...ni akart?
tegnap 21:48
 29/32 anonim ***** válasza:
9%
Mert képzeld te is bekockáztathatod hogy szarúl érezd magad, és nem csak a nőkre kellene áttolni ezt hogy kiröhögitek őket ha olyan néz rád aki épp nem az akit akarsz. Vagy az férfias ha csak a nők viseljenek mindent, te meg nyifogsz nyafogsz?
tegnap 21:52
 30/32 anonim ***** válasza:
27%
Mert aztán a nőket nem elmebetegezitek, zaklatózzátok meg a többi, ha szól hozzád, és épp nem az akire rá vagy függve. Elkényeztetett kis beszari alakok.
tegnap 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!