Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklődnek irántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklődnek irántam a férfiak?

Figyelt kérdés

NEM ITT AKAROK TÁRSAT TALÁLNI, CSUPÁN TANÁCSOKAT VÁROK!

22 éves lány vagyok. Nem tartom magam csúnyának. Nyilván nem én vagyok a következő szépségkirálynő sem, de egy átlagos lánynak tartom magam. Sportolok, egyetemen tanulok. Nem járok bulizni, nincs nagy baráti társaságom. Ettől függetlenül nyitott és barátkozós lány vagyok. Viszont nagyon rosszul esik, hogy még egy komoly kapcsolatom sem volt és a fiúk nem érdeklődnek irántam. Nem tudom mit csinálok rosszul. Sem az egyetemen, sem sehol. Szinte mindenkinek van/volt már kapcsolata, nekem viszont még nem.

Mivel tudnám kicsit felhívni magamra a figyelmet? Nagyon jól esne már nekem is egy kapcsolat.

tegnap 13:53
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
73%

Először barátokat kellene "szerezni", vagy legalábbis jó ismerősöket mert ha nincsen körülötted senki mert nem tudsz ismerkedni akkor fiúkkal se fogsz tudni. Nem tudom hogyan nézel ki, de lehet szürke kisegér vagy, vagy rendesen sugárzik kifelé, hogy nem lehet téged megismerni szerintük.

Nehéz így látatlanban kiaknázni mi a gond, de lehet, hogy valami ilyesmi.

tegnap 13:57
 2/31 anonim ***** válasza:
47%
Nem kell barátokat szereznie. A pasik antiszoc csajokkal is szívesen összejönnek, ha szépek. Az antiszoc csajok tudnak neten ismerkedni, nem kell baráti társaság.
tegnap 13:59
 3/31 anonim ***** válasza:
79%

Szemkontaktust szoktad tartani a pasikkal, mosolyogsz is rájuk?

Vagy full bezárkózol, olyannak mutatod magad, akihez szólni nem szabad.

tegnap 14:01
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen biztos vannak közösségi programok a buli és ivászaton kívül is. Szerintem az ilyen helyeken nagyon jól lehet ismerkedni. Sajnos ha nem nagyon jársz közösségbe, legyél akármilyen szép nehéz lesz ismerkedni. Férfiként mondom, hogy nagyon kevesen vagyunk már akik mondjuk egy buszon, utazás közben, vagy egy parkban hidegre kezdeményeznénk, mert sokszor a nők is sokkal negatívabban reagálnak rá, meg mert tényleg nagyon sok pasi nagyon durván fél az elutasítástól. Ilyen egyetemi közösségi programokon viszont sokkal szívesebben közelednek feléd, meg mivel valamilyen szinten egy közösség, a nők is jobb néven veszik.
tegnap 14:08
 5/31 A kérdező kommentje:

Vannak azért barátaim, nem csak az otthon ülésből és a tanulásból áll az életem. Viszont velük is inkább egymáshoz járunk át vagy az egyetemen beszélünk.

Nem szoktam bezárkózni, de nagyon szemezni sem szoktam fiúkkal. Főleg ha nem tudok róla semmit.

Ez lenne az egyik megoldás?

tegnap 14:10
 6/31 anonim ***** válasza:
41%

"NEM ITT AKAROK TÁRSAT TALÁLNI, CSUPÁN TANÁCSOKAT VÁROK!"

Tipikus nemakarom hozzaallas.

Akarok melot de nem jelentkezek napi 10 allashirdetesre. Akarok pasit, de itt, ne most, ne szoket, ne magasat...

megis mit varsz igy? macskas no akarsz lenni?

tegnap 14:14
 7/31 A kérdező kommentje:
Gondoltam már az egyetemi programokra is, viszont a barátaim nem nagyon jönnek ilyesmire, egyedül meg elég furcsa lenne szerintem.
tegnap 14:15
 8/31 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os! Sejtettem, hogy megkapom ezt a mondatot, viszont ez azért egy olyan oldal, ahol tényleg bármit el tudsz mondani magadról és ezt nem tartom jónak. Személyesen ismerkedi azért sokkal másabb dolog.
tegnap 14:17
 9/31 anonim ***** válasza:
81%

Én egy fiús egyetemre jártam ott a programokon az egyedül lévő csajokra szó szerint hamarabb lecsaptak, mint, hogy 10ig el tudtam volna számolni.

Lehet hogy neked percekig is kell majd várnod egy leszólításra, ha látják, hogy szabadon vagy.

Szemkontaktus fontos, a mosoly pedig egy jelzés, hogy jöhet.

tegnap 14:21
 10/31 anonim ***** válasza:
35%

8! Ezt most csak en nem értem? Mi az, hogy itt mindent el.ondhatsz magadról és személyesen más?

Eleve nem mindegy neked, az ismerkedés módja? Mert ő lineáris sokkal könnyebb! Sőt egyszerűbb is! Meg a való életben aztán varhatsz a vegtelensegig, ismerek olyan 34 éves!!! Nőt, aki ugyanerre panaszkodik, mi tvte, hogy online nem akar ismerkedni, de senki nem mozdul rá...senki nem is fog, most ő is meg te is mit hondoltok, hogy majd valaki a Lidl-ben leszólít, hogy raersz-e randira? Nem fognak!

tegnap 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!