Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklődnek irántam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklődnek irántam? Hogyan válhatnék vonzóbbá a férfiak szemében?

Figyelt kérdés

Egy fiatal,vidám,viszont komoly gondolkodású lány/nő vagyok és mindig kicsit irigykedtem azokra a lányokra akiknek olyan könnyen és egyszerűen megy az ismerkedés.

A kinézettel nem hiszem,hogy gond lenne, egy vékony,alacsony mosolygós lány vagyok teljesen átlagosnak/szépnek tartanak általában (ki szemében melyik)

Valahogy gondolom még sincs meg bennem az a kisugárzás amivel magam köré vonzanám az embereket, kicsit félénkebb is vagyok talán nagy társaságban, de mindenképpen nagyon nyílt.

Szerintetek általában mit tesz egy nőt ellenállhatatlanná/vonzóvá?

2018. máj. 27. 11:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes. Úgy gondolom, hogy rám is igaz amit leiírtál, azt leszámítva, hogy nem vagyok vékony :D Nem kövér, de lenne mit leadni. És akárhová megyek, szinte mineig kapom a bókokat.
2018. máj. 27. 11:28
 2/28 anonim ***** válasza:
79%

Én nem látok problémát a személyiségeddben (legalábbis abban amit leírtál, ami nyílván nem a teljes kép).

A "baj" az, hogy a hozzád hasonló fiúk/férfiak szintén elég visszaogottak, nehezen kezdeményeznek, akkor is általában akkor, ha biztosra tudják, hogy van értelme és nem szénné alázva térhetnek haza a macsekhoz meg a házimunkához (ha egyedül élnek, mint én)

2018. máj. 27. 11:29
 3/28 anonim ***** válasza:
88%
Hány éves vagy? Tanulsz? Dolgozol? Van hobbid? Eljársz otthonról? Az, hogy hogyan nézel ki egy dolog...persze mindenki ez alapján ítéli meg a másikat elsőre, de ha jobban megismernek, akkor megláthatják benned is a szépet. Próbálj meg stílust változtatni, haj, öltözködés. Hátha az segítene első körben!
2018. máj. 27. 11:30
 4/28 A kérdező kommentje:

18 éves vagyok,tanulok egyenlőre :) a stílusomon nem fogok változtatni,hiszen az már kiforrott és azért magamhoz mégis hű szeretnék maradni, de nem is hiszem,hogy ezzel gond lenne. Követem a divatot a saját stílusomon belül maradva a csinos,elegáns darabokat szeretem.

Hobbijaim inkább itthon ülősek,mint az olvasás,írás illetve sportolni is itthon szoktam leginkább egyedül.

Viszont mostanában egész sokat járok el itthonról,új társaság miatt új embereket megismerve és lenne olyan aki tetszik,de valahogy sosem kezdeményez senki. Nem vagyok nagyon gyakorlott flörtölő, de mindenkivel igyekszem kedves lenni. Aki meg tetszik is azzal meg pláne:)

2018. máj. 27. 11:36
 5/28 anonim ***** válasza:
86%
Egy főnyeremény vagy, nyugi 18 évesen még előtted az élet! Lesz aki hozzád passzol és egymásba botlotok!
2018. máj. 27. 11:41
 6/28 anonim ***** válasza:
91%
Komolyan még soha senki nem kezdeményezett nálad? Másrészt meg te is kezdeményezhetsz beszélgetést egy társaságban, nem biztos, hogy bárkinek is leesik, hogy tetszik neked, gondolatolvasással pedig kevesen foglalkoznak, és nem fogják tudni, hogy pl. nyitott vagy-e az ismerkedésre. A gond talán ott lehet, hogy inkább csak haverkodsz, nem flörtölsz, illetve ha mindenkivel kedves vagy, akkor akivel különösen kedves akarsz lenni, az nem fog arra gondolni, hogy ő bejön neked, hiszen az iránta tanúsított kedvességedben nincs semmi plusz, ha egyszer másokkal is az vagy. Ráadásul ez is félreérthető, én is jártam már úgy sokszor, hogy kedves volt velem valaki, kezdeményeztem, aztán meg kiderült, hogy hát ő nem azért kedves, mert...
2018. máj. 27. 11:42
 7/28 anonim ***** válasza:
76%
Anyád milyen mint "nő"?Tudott-e női mintát adni neked, volt-e alkalma rá, illetve volt-e mit?
2018. máj. 27. 11:44
 8/28 A kérdező kommentje:

Hát igaz,hogy régebben elég szűk volt az ismerettségi köröm,így nyilván nem is tudtak kezdeményezni, de mostmár úgy örülnék, ha lenne valami :)

A nőiességgel semmi problémám nincs, kedves édesanyám teljesen jó példát mutatott :DD

2018. máj. 27. 11:49
 9/28 anonim ***** válasza:
65%

Értem.

Akkor vegyük sorra.

1.Szemkontaktus.

2.Mosoly.

3.Érintés.

Ezek mennek?

2018. máj. 27. 11:50
 10/28 anonim ***** válasza:
86%

Nekem pont ilyen az idealom, mivel en magam is hasonlo vagyok. Szoktak piszkalni haverok, csaladom, hogy mennyek bulizni, ismerkedjek, de sosem jott be a dolog. Volt baratnomet interneten ismertem meg, aki szinten kis tarkozott volt, es mi jol elvoltunk egyutt. Sok ilyen lany es fiu van a vilagon, hidd el!

Tehat szerintem ne valtoztass semmin. Elj ugy, ahogy magadnak tetszel, es legy pozitiv! Elobb utobb biztosan megtalalod a nagy Ot! :)

2018. máj. 27. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!