Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklődnek irántam? Hogyan válhatnék vonzóbbá a férfiak szemében?
Egy fiatal,vidám,viszont komoly gondolkodású lány/nő vagyok és mindig kicsit irigykedtem azokra a lányokra akiknek olyan könnyen és egyszerűen megy az ismerkedés.
A kinézettel nem hiszem,hogy gond lenne, egy vékony,alacsony mosolygós lány vagyok teljesen átlagosnak/szépnek tartanak általában (ki szemében melyik)
Valahogy gondolom még sincs meg bennem az a kisugárzás amivel magam köré vonzanám az embereket, kicsit félénkebb is vagyok talán nagy társaságban, de mindenképpen nagyon nyílt.
Szerintetek általában mit tesz egy nőt ellenállhatatlanná/vonzóvá?
Ahol lehetőleg egyik sem ronda (úgy értve, hogy egymásnak)
# 4 Milyen társaságba jársz? Szűk baráti körben nem biztos, hogy olyan szerencséd lesz, hogy egyből kifogj egy jó választékot. Ha viszonylag kevés emberrel ismerkedsz, akkor az lehet probléma.
Pl. nem tudhatod, hogy akiket kiszemeltél, azoknak már van valakijük.
Bár nyugodtan kijavíthatsz, ha olyan srácról van szó, akiről épp tudod, hogy szingli.
Próbáld meg úgy, hogy a környezetedben (munkahely/suli, barátok barátai) minden ellentétes nemű foglalt 35 év alatt.
Nagyon szomorú helyzet az ilyesmi. És nem valami "szép emberek klónseregéről" beszélünk, mindenféle van közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!