Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklődnek irántam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklődnek irántam? Hogyan válhatnék vonzóbbá a férfiak szemében?

Figyelt kérdés

Egy fiatal,vidám,viszont komoly gondolkodású lány/nő vagyok és mindig kicsit irigykedtem azokra a lányokra akiknek olyan könnyen és egyszerűen megy az ismerkedés.

A kinézettel nem hiszem,hogy gond lenne, egy vékony,alacsony mosolygós lány vagyok teljesen átlagosnak/szépnek tartanak általában (ki szemében melyik)

Valahogy gondolom még sincs meg bennem az a kisugárzás amivel magam köré vonzanám az embereket, kicsit félénkebb is vagyok talán nagy társaságban, de mindenképpen nagyon nyílt.

Szerintetek általában mit tesz egy nőt ellenállhatatlanná/vonzóvá?

2018. máj. 27. 11:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
51%

Ahol lehetőleg egyik sem ronda (úgy értve, hogy egymásnak)

2018. máj. 27. 13:24
 22/28 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg egy embernek akarnék inkább tetszeni, de általánosságban érdekelt a kérdés,hiszen így a legegyszerübb,mivel egyikőnket sem ismerhetitek.
2018. máj. 27. 13:32
 23/28 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem vonzó, amikor egy lány nem adja elő a hattyú halálát, mert épp egy kiszemelt csodasrác nem akar tőle semmit.
2018. máj. 27. 14:00
 24/28 anonim ***** válasza:
64%
# 22 Nem azt mondom, hogy 1 emberrel ismerkedj:) Természetesen nem mindenkinek van olyan szerencséje, hogy az első emberrel alakuljon valami, akit kiszemelt. Lehet többeknél is próbálkozni, amennyire szükségesnek érzed, csak azt mondom, hogy nem kell mindenkinek tetszeni.
2018. máj. 27. 14:06
 25/28 anonim ***** válasza:

# 4 Milyen társaságba jársz? Szűk baráti körben nem biztos, hogy olyan szerencséd lesz, hogy egyből kifogj egy jó választékot. Ha viszonylag kevés emberrel ismerkedsz, akkor az lehet probléma.

Pl. nem tudhatod, hogy akiket kiszemeltél, azoknak már van valakijük.

Bár nyugodtan kijavíthatsz, ha olyan srácról van szó, akiről épp tudod, hogy szingli.

2018. máj. 27. 14:21
 26/28 anonim ***** válasza:

Próbáld meg úgy, hogy a környezetedben (munkahely/suli, barátok barátai) minden ellentétes nemű foglalt 35 év alatt.

Nagyon szomorú helyzet az ilyesmi. És nem valami "szép emberek klónseregéről" beszélünk, mindenféle van közöttük.

2018. máj. 27. 14:46
 27/28 anonim ***** válasza:
#26: Azért lássuk be, ez tényleg csak olyankor fordul elő, amikor az ember megtudja számolni a környezetében lévőket a 2 kezén.
2018. máj. 27. 15:40
 28/28 anonim ***** válasza:
Nehezen hiszem el, hogy nem érdeklődnek irántad a férfiak. Azért kiváncsi lennék, hogy nézel ki. Mert ha az ördögnél már csak egy fokkal szebb vagy akkor biztosan van rád érdeklődés, maximum te nem veszed figyelembe ezeket a férfiakat mert lehet nem ütik meg neked azt az elvárt szintet.
2018. máj. 27. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!