Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklődnek irántam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklődnek irántam? Hogyan válhatnék vonzóbbá a férfiak szemében?

Figyelt kérdés

Egy fiatal,vidám,viszont komoly gondolkodású lány/nő vagyok és mindig kicsit irigykedtem azokra a lányokra akiknek olyan könnyen és egyszerűen megy az ismerkedés.

A kinézettel nem hiszem,hogy gond lenne, egy vékony,alacsony mosolygós lány vagyok teljesen átlagosnak/szépnek tartanak általában (ki szemében melyik)

Valahogy gondolom még sincs meg bennem az a kisugárzás amivel magam köré vonzanám az embereket, kicsit félénkebb is vagyok talán nagy társaságban, de mindenképpen nagyon nyílt.

Szerintetek általában mit tesz egy nőt ellenállhatatlanná/vonzóvá?

2018. máj. 27. 11:24
1 2 3
 11/28 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
64%
Sorry, de az ilyen kérdéseket, problémákat képtelen vagyok elhinni. Folyton arról panaszkodtok, hogy lépten-nyomon férfiakba botlotok, meg hogy le nem tudjátok vakarni magatokról őket. Szerintem téged is környékeznek jó páran, csak éppen olyanok, akik marhára nem jönnek be neked, így azokat alapból figyelmen kívül hagyod. Olyan nincsen, barátom, hogy egy első ránézésre külsőre-belsőre rendben lévő lányra ne hajtson valaki, vagy minimum ne környékezné. Ilyen nincs.
2018. máj. 27. 12:00
 12/28 anonim ***** válasza:
78%

Ne légy láthatatlan.

Mozduljon ki, keress olyan elfoglaltságot ahol emberek kötött lehetsz, megismerhetsz uj arcokat, nem csak a munkahely-barátnők vonalon érdemes mozogni, mert arra ritkán jár a herceg

2018. máj. 27. 12:00
 13/28 anonim ***** válasza:
24%

"Miért nem érdeklődnek irántam?"

"valahogy sosem kezdeményez senki"

És te miért nem kezdeményezel? Vagy te is ott tartasz 2018-ban, hogy "nem az én dolgom"?

Amit te nem teszel, azt mástól sem várhatod el.

2018. máj. 27. 12:03
 14/28 anonim ***** válasza:
35%

#13 Azért annyit még elvárhatunk a férfiaktól, hogy legyen farkuk, vagy ha nekem nincs, akkor tőlük se várjam el? Ennyi erővel lassan nőkkel is ismerkedhetnék, bakker egy férfi legyen már férfi :D Mondjuk igazából vsak itt gyakorin látom ezt a “hercegnősködést” a pasiktól, a való életben szerencsére sokan kezdeményezőek.

Amúgy nem tudom, mi lehet a probléma, ha csinos, vékony, aranyos lány vagy. Én is ilyen vagyok, alacsony, vékony, csinosan öltözök, és inkább introvertált személyiség vagyok. Én tinderen szoktam ismerkedni, mert máshol nem lehet, egyetemen nem tetszenek a srácok(bölcsészkar, ott mindenki vagy csúnya, vagy meleg:D), bulizni pedig már nem járok, így marad az internet. Próbáld ki te is, csak legyél óvatos, mert sokan csak szexre mennek :/

2018. máj. 27. 12:20
 15/28 A kérdező kommentje:
Jó persze nem azt mondom, hogy várom a sült galambot a számba, nyilván jelezném, jelzem érdeklődéssel ha tetszik valaki, de igen, úgy gondolom, ahogy az utolsó válaszoló is, hogy azért még is van abban valami, hogy a férfi kezdeményezzen.
2018. máj. 27. 12:31
 16/28 anonim ***** válasza:
60%
A kezdeményezésnek semmi köze nincs ahhoz, hogy kinek van farka és kinek nincs. Ez szimplán kommunikáció, amiben elvileg a nők a jobbak... Ha már beszélgetnek, akkor még a férfi dönthet úgy, hogy elhívja a nőt randira, de a kezdeményezés mindkét félnek egyenlő részben feladata. Kezdeményezzen az, aki akar valamit - ha a kérdező az, akkor ő. Felmenteni magát arra hivatkozva, hogy "jajj, de hát az a férfi dolga" egyrészt nem etikus, másrészt nem praktikus (ahogy a mellékelt ábra mutatja, kérdező).
2018. máj. 27. 12:40
 17/28 anonim ***** válasza:
81%

De mennyire jelzed? Mert a félreérthetőre már nem fog próbálozni senki, csak aki nagyon kétségbeesett, vagy nagyon önjelölt macho.

Mióta egyes hölgyek szórakozásból küldenek félreérthető jeleket, csak hogy utána ezen jól megsértődhessenek, azóta a félreérthető jelek nem számítanak.

2018. máj. 27. 12:40
 18/28 A kérdező kommentje:
Kerestem a társaságát többször is a buliba, így tudtunk beszélgetni is és szemkontaktus kezdeményeztem, illetve nem kaptam el zavarban a szemem csak mosolyogtam továbbra is.
2018. máj. 27. 12:43
 19/28 anonim ***** válasza:
49%
Érdeklődnek irántad, csak ők nem néznek ki úgy, mint egy görög isten, ezért levegőnek nézed őket.
2018. máj. 27. 13:10
 20/28 anonim ***** válasza:
77%

Irigykedni nem kell. Nagy gondok vannak a gyerekes irigykedéssel.

Nem kell mindenkinek tetszelegned. Nem biztos, hogy pont azoknak a lányoknak van a legideálisabb kapcsolatuk, akik lépten-nyomon mindenkivel flörtölnek és sokan őket akarják. A társkeresés arról szól, hogy megtaláld a hozzádillő társat, nem kell mindenkinek tetszelegned, bájolognod.

Kezdetben ne úgy tedd fel a kérdést, hogy "...férfiak szemében". Egy kapcsolatban elég 1 férfi és 1 nő.

2018. máj. 27. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!