Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklődnek irántam? Hogyan válhatnék vonzóbbá a férfiak szemében?
Egy fiatal,vidám,viszont komoly gondolkodású lány/nő vagyok és mindig kicsit irigykedtem azokra a lányokra akiknek olyan könnyen és egyszerűen megy az ismerkedés.
A kinézettel nem hiszem,hogy gond lenne, egy vékony,alacsony mosolygós lány vagyok teljesen átlagosnak/szépnek tartanak általában (ki szemében melyik)
Valahogy gondolom még sincs meg bennem az a kisugárzás amivel magam köré vonzanám az embereket, kicsit félénkebb is vagyok talán nagy társaságban, de mindenképpen nagyon nyílt.
Szerintetek általában mit tesz egy nőt ellenállhatatlanná/vonzóvá?
Ne légy láthatatlan.
Mozduljon ki, keress olyan elfoglaltságot ahol emberek kötött lehetsz, megismerhetsz uj arcokat, nem csak a munkahely-barátnők vonalon érdemes mozogni, mert arra ritkán jár a herceg
"Miért nem érdeklődnek irántam?"
"valahogy sosem kezdeményez senki"
És te miért nem kezdeményezel? Vagy te is ott tartasz 2018-ban, hogy "nem az én dolgom"?
Amit te nem teszel, azt mástól sem várhatod el.
#13 Azért annyit még elvárhatunk a férfiaktól, hogy legyen farkuk, vagy ha nekem nincs, akkor tőlük se várjam el? Ennyi erővel lassan nőkkel is ismerkedhetnék, bakker egy férfi legyen már férfi :D Mondjuk igazából vsak itt gyakorin látom ezt a “hercegnősködést” a pasiktól, a való életben szerencsére sokan kezdeményezőek.
Amúgy nem tudom, mi lehet a probléma, ha csinos, vékony, aranyos lány vagy. Én is ilyen vagyok, alacsony, vékony, csinosan öltözök, és inkább introvertált személyiség vagyok. Én tinderen szoktam ismerkedni, mert máshol nem lehet, egyetemen nem tetszenek a srácok(bölcsészkar, ott mindenki vagy csúnya, vagy meleg:D), bulizni pedig már nem járok, így marad az internet. Próbáld ki te is, csak legyél óvatos, mert sokan csak szexre mennek :/
De mennyire jelzed? Mert a félreérthetőre már nem fog próbálozni senki, csak aki nagyon kétségbeesett, vagy nagyon önjelölt macho.
Mióta egyes hölgyek szórakozásból küldenek félreérthető jeleket, csak hogy utána ezen jól megsértődhessenek, azóta a félreérthető jelek nem számítanak.
Irigykedni nem kell. Nagy gondok vannak a gyerekes irigykedéssel.
Nem kell mindenkinek tetszelegned. Nem biztos, hogy pont azoknak a lányoknak van a legideálisabb kapcsolatuk, akik lépten-nyomon mindenkivel flörtölnek és sokan őket akarják. A társkeresés arról szól, hogy megtaláld a hozzádillő társat, nem kell mindenkinek tetszelegned, bájolognod.
Kezdetben ne úgy tedd fel a kérdést, hogy "...férfiak szemében". Egy kapcsolatban elég 1 férfi és 1 nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!