Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklődnek irántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklődnek irántam a férfiak?

Figyelt kérdés

NEM ITT AKAROK TÁRSAT TALÁLNI, CSUPÁN TANÁCSOKAT VÁROK!

22 éves lány vagyok. Nem tartom magam csúnyának. Nyilván nem én vagyok a következő szépségkirálynő sem, de egy átlagos lánynak tartom magam. Sportolok, egyetemen tanulok. Nem járok bulizni, nincs nagy baráti társaságom. Ettől függetlenül nyitott és barátkozós lány vagyok. Viszont nagyon rosszul esik, hogy még egy komoly kapcsolatom sem volt és a fiúk nem érdeklődnek irántam. Nem tudom mit csinálok rosszul. Sem az egyetemen, sem sehol. Szinte mindenkinek van/volt már kapcsolata, nekem viszont még nem.

Mivel tudnám kicsit felhívni magamra a figyelmet? Nagyon jól esne már nekem is egy kapcsolat.

tegnap 13:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
*nem lineáris hanem online! 😂
tegnap 14:42
 12/32 anonim ***** válasza:
67%

Mennyi ilyen hülye van mint a kérdező... "Élőben akarok ismerkedni, de azért ki nem teszem a lábam sehova, semmi jelzést nem adnék véletlenül sem senkinek. Miért nem kezdeményeznek a férfiak, nem értem?"

Aztán következő szintén "miért a rib_cok kellenek a mocskos férfiaknak, miért nem a normális lányok?"

tegnap 14:46
 13/32 anonim ***** válasza:
78%

Férfiként írom!

- Milyen pasi kell? Ne várd a Kriszhemszvört-öt!

- Te nyitsz? Mosoly, köszönés, segítségkérés a boltban,...?

- Társaságba jársz? Sport, jótékonykodás,...?

- Ruha/smink?

tegnap 14:56
 14/32 anonim ***** válasza:
81%

Mennyivel empatikusabbak a válaszok, mintha egy férfi írná ki ugyanezt. :)

Azonnal a földbe döngölnék.

Igénytelen, jellemtelen, stílustalan, unalmas, egy nagy nulla.

Menjen pszichológushoz, szedje össze magát de nagyon gyorsan.

Építsen önbizalmat (természetesen a semmire).

Konditerem + diéta alap.

Különben is fürödjön le és mosson fogat.

Vegyen autót, szülői házból meg takarodó.

Ne is csodálkozzon, hogy nem veszik észre a nők.

"Mit tudsz nyújtani egy nőnek?" - tipikus kérdés ilyenkor.

Ja és adja lentebb a szintet, mi már az hogy olyan csajt akar aki tetszik is neki.

...

Nem akarlak megbántani, de ha egyáltalán nem vesznek észre a férfiak, akkor lehet rosszabbul nézel ki mint gondolod.

Esetleg ha nem erről van szó, végső soron te is kezdeményezhetsz.

tegnap 15:03
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Online nem akarsz ismerkedni, élőben pedig kizárólag szűk baráti körben találkozol.

Miért nincs barátod? Mert a külvilág felé nem mutatod, hogy nyitott lennél.

tegnap 15:04
 16/32 anonim ***** válasza:
74%
14# jó kis meglátás, én is tapasztaltam már. Sajnos itt sokszor mint egy csorda mennek a másik előítéletei után, meg a kérdés megválaszolása helyett elkezdik egymást meg a kérdezőt oltogatni, teljesen indokolatlanul. Plusszban még megmutatha, melyik nemmel szemben előítéletesebbek az emberek valójában.
tegnap 15:24
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell gyakorin ismerkedni, de ha nem vagy csunya akkor kepes online tarskereson biztos fognak nyitni feled sokan.
tegnap 15:33
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy jó nagy magyarázkodó elkerülő duma, hogy "személyesen jobb" ... mintha pár levélváltás és képcsere után nem lehetne élőben is találkozni ...

Félre ne érts, nem promotálni akarom az itteni ismerkedést vagy úgy en bloc az online ismerkedést, de ez tipikusan az a szitu amikor, akar társat keresni az ember, de jaj ez azért nem jó, ez meg amazért nem jó körülmény stb ... valami idealizált kép van az ilyennek a fejében és köti az ebet a karóhoz.

Btw én már innen is ismerkedtem, nem volt még rossz tapasztalatom, 1-el még össze is jöttem hosszabb időre, születtek innen barátságok is - mindamellett hogy offline is ismerkedtem, ahogy a helyzet hozta, buliban, rendezvényen, koncerten, utcán bárhol.

El kéne engedni a megrögzöttséget.

"A szerencse nem más, mint felkészültség találkozása a lehetőséggel."

Te fejben nem is vagy felkészülve + még a lehetőségeket is szűkíted. Így sosem lesz szerencséd.

tegnap 15:34
 19/32 anonim ***** válasza:
78%

Hát sztm meg az online ismerkedés csak "kinyírja" az embert.

Légy nyitott, egyedül is elmehetsz programokra, haverkodj....mert azt írod, hogy "Ettől függetlenül nyitott és barátkozós lány vagyok."

Vagy milyen hobbiid vannak? Érdeklődési kör?

Lehet egy kis stílusváltás is jót tenne.

tegnap 15:45
 20/32 anonim ***** válasza:
71%
Irántam meg csak olyanok érdeklődőnek akiktől én rosszul vagyok, aki nekem tetszik azzal meg nem lesz semmi komoly. De beszéltem már itt erről és csak lehurrogtak hogy nem ez nem átok.
tegnap 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!