Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nettó 200 körül kereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nettó 200 körül kereső pultos csaj és egy nettó másfél millás IT mérnök között működhet egy párkapcsolat/szerelem?

Figyelt kérdés

A csaj 10 évvel fiatalabb. Ezt még hozzá kell tenni. De ez a mai világban nem sok, ahol egy férfi bőven lehet 20-30 évvel is idősebb. És az még mindig normális.

Tehát nem a korkülönbség aggaszt, az szinte normálisabb mintha egyidősek lennénk. Én a 30-as ő a 20-as éveiben van, mindketten a nemünknek megfelelően értékünk csúcsán.

Sokkal inkább aggaszt, hogy nehezen illeszthető össze a világképünk. Nemrég hallottam azt mondta egy neki nyomuló alkesznek, hogy milyen rossz tapasztalatai vannak pókerezésben, legutóbb 6-7 ezer forint mínuszba szállt ki... mondtam magamban, 6-7 ezer forint? Annyit kb. 20 perc alatt megkeresek, úgy hogy nem is csinálok semmit, csak belogolok. Tehát annyi pénzben játszani, enyhén szólva nekem nem lenne izgalmas. Egy all in majom lennék, mindenre all in-t hívnék, annyira nem érdekelne a játék, aztán röhögnék ha lemákolok valakit.

Tehát a kérdés, hogy ez a nagy anyagi különbség, hogy neki még 6-7 ezer forint is egy komoly pénzösszeg, az lehet egyfajta súrlódás a kettőnk élete között? Vagy a csajok pont ezt szeretik, ha egy férfi felhúzza őket a mocsárból?

tegnap 18:13
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
40# 1-2 évente váltottam munkahelyet az utóbbi pár évben, szóval tökéletesen képben vagyok a helyzettel. Még csak nem is találkoztam minimálbéres hirdetésekkel, nemhogy versenyezzek ilyenért. A borítékban meg több van, nyugi. Majd ha téged sem anyád tart el, hanem elkezdesz munkahelyet keresni, nem ilyen kamukat találsz ki, hogy Budapesten 200 ezret keresnek az emberek, mikor annyi egy albérlet😃 Eleve azt se vágod, hogy már 231 ezer az utalt nettó minimál, de tavaly is 216 volt, nem 200.
tegnap 23:32
 42/48 A kérdező kommentje:

Nos, ha ilyen okos vagy, miért nem nyitsz egy kocsmát Budapesten és keresed magad vele halálra? Könnyű pénz, nem? :)

Tele van a belváros bedeszkázott üzlethelyiségekkel, és nap mint nap egyre többen húzzák le a rolót. De te biztosan tudod a tutit, és egy vagyont csinálhatnál vele :)

tegnap 23:34
 43/48 anonim ***** válasza:
55%
Azért nem nyitok kocsmát, mert nem érdekel a vele járó macera, ellenőrzések, drogdílerek, védelmi pénzt szedő maffia, meg társai😃 Egyébként meg lehet, hogy az alkoholizmus kezd kimenni a divatból, nem? Mert a 28. vegán fánkozó, pisztácialattézó meg alaplé szürcsölő helyek sorra nyílnak viszont. Ahova átmehetnek ezek a képzeletbeli szegény minimálbért kereső pultosok dolgozni.
tegnap 23:38
 44/48 A kérdező kommentje:

[link]

Tessék, ide mehetnek át dolgozni a pultos lányok ha akarnak, óránként BRUTTÓ 1705 szittyamagyar forintért :) Annak a nettója 1160 forint / óra.

És a mekiben sokkal pörgősebb a munkatempó, mint egy kocsmában ahova beszédül néha pár vendég.

tegnap 23:42
 45/48 anonim ***** válasza:

4 a legjobb komment 👌.

Te meg kérdező tényleg maga vagy a mocsár.

tegnap 23:43
 46/48 anonim ***** válasza:

Jól értem?

Ennek a kérdésnek a lényege, hogy leírjuk:

MINDEN pultos lány aranyásó. De te, és minden IT szaGember egy zseni csodalény, akit ki akarnak használni a csajok?

ma 00:16
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te még nem láttál mérnököt közelről, nem hogy az lennél. Vagy ha igen akkor valami felkapaszkodott proli. Én mérnökök között sokat mozgok férjem miatt és mindenkinek számít az, hogy okos felesége legyen. Csak az ilyen két bites csávóknak fontosabb, hogy a mágikus 25 alatti lány legyen, aki kicsit is értelmesebb olyat keres, akivel leéli az életét, és ott jobban számít, hogy lehet e vele beszélgetni értelmes témákról, mint hogy 25 alatti.

ma 00:26
 48/48 anonim ***** válasza:
Álmodj királylány.
ma 00:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!