Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nettó 200 körül kereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nettó 200 körül kereső pultos csaj és egy nettó másfél millás IT mérnök között működhet egy párkapcsolat/szerelem?

Figyelt kérdés

A csaj 10 évvel fiatalabb. Ezt még hozzá kell tenni. De ez a mai világban nem sok, ahol egy férfi bőven lehet 20-30 évvel is idősebb. És az még mindig normális.

Tehát nem a korkülönbség aggaszt, az szinte normálisabb mintha egyidősek lennénk. Én a 30-as ő a 20-as éveiben van, mindketten a nemünknek megfelelően értékünk csúcsán.

Sokkal inkább aggaszt, hogy nehezen illeszthető össze a világképünk. Nemrég hallottam azt mondta egy neki nyomuló alkesznek, hogy milyen rossz tapasztalatai vannak pókerezésben, legutóbb 6-7 ezer forint mínuszba szállt ki... mondtam magamban, 6-7 ezer forint? Annyit kb. 20 perc alatt megkeresek, úgy hogy nem is csinálok semmit, csak belogolok. Tehát annyi pénzben játszani, enyhén szólva nekem nem lenne izgalmas. Egy all in majom lennék, mindenre all in-t hívnék, annyira nem érdekelne a játék, aztán röhögnék ha lemákolok valakit.

Tehát a kérdés, hogy ez a nagy anyagi különbség, hogy neki még 6-7 ezer forint is egy komoly pénzösszeg, az lehet egyfajta súrlódás a kettőnk élete között? Vagy a csajok pont ezt szeretik, ha egy férfi felhúzza őket a mocsárból?

tegnap 18:13
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%

" De ez a mai világban nem sok, ahol egy férfi bőven lehet 20-30 évvel is idősebb. És az még mindig normális."

A mai világban az is normális, ha egy 30-as férfi 60-as nőkkel kezd párkapcsolatot. Csak eléggé ritka.

Én pont ugyanúgy nem tudnám elképzelni, hogy 20-30 évvel idősebb férfi közeledésére nyitott legyek, mint ahogy te nem keresgélsz az 50-es, 60-as korosztályban.

A 10 év már biztos belefér a nők egy részének.

Amit meg a kettőtök közötti anyagi különbségekről írtál, az nem a "világkép" kategória.

tegnap 18:40
 12/48 anonim ***** válasza:
72%

"Nem kell a pultos srácok meg a hasonlók közt kukázniuk."

Tehát ha valaki "értelmiségi" az ne jöjjön össze pultossal és alsó kategóriással mert akkor kukázik. Ez aztán "értelmes" hozzászólás volt.

Holott a kérdező egy nagyképű, buta senki és még a pultos lány is el fogja utasítani.

tegnap 18:44
 13/48 anonim ***** válasza:
87%
Arányaiban hasonló a bevételi különbség a férjem és köztem (az ő javára). Csak én közel 600 nettót keresek, a férjem meg... hát, számold ki. A lényeg, hogy ez a fajta különbség nálunk az anyagiakban nem okoz semmilyen szempontból sem problémát. Más kérdés, hogy minket nem csak az tart össze, hogy mindketten a "nemünknek megfelelően értékünk csúcsán" jöttünk össze, hanem egyéb személyes értékeinket egyeztettük, még 11 éve, amikor megismerkedtünk, megtetszettünk egymásnak és összejöttünk. Alapvetően szerintem amikor nem a létfentartás a kérdés, hanem inkább arról van szó, hogy csak a városi szabadstrandra vagy a horvát tengerpartra, esetleg egy thaiföldi útra mentek nyaralni évente 2x, akkor lényegtelen, hogy mekkora a különbség az anyagiakban. Legalábbis a kapcsolat egy bizonyos fokán, nyilván amíg randizgatások vannak heti 2-3x, és egyébként max a hétvégén alszotok egymásnál, akkor olyan nagy jelentősége nincs az anyagiaknak, az a közös élet kezdetekor (értsd: összeköltözés) jelentkezik először, mert addig tényleg mindenki úgy él, ahogy addig, csak néha összejártok dugni meg randizni, az meg azért annyira nem egy nagy hozzáadott költség. Az összeköltözéskor derül ki, hogy hogy gondolkodtok a pénzről, annak elköltéséről, mik a perspektívák a jövőre nézve, tesztek-e bármit is az elképzelések megvalósításáért, stb. Önmagában szerintem pusztán az anyagi különbség nem szed szét kapcsolatokat, hiszen rengeteg pár létezik, ahol a nő háztartásbeli, a férfi meg vállalkozó burkolóként hazaviszi a nettó 2-3 milliókat, sima ügy. A minden más, amit esetleg a bevételi különbség felerősíthet (mint intelligencia, tanultság, életcélok, életfelfogás, jövőkép, munkamorál, stb) az már okozhat gondot, de ha amúgy ezekben a dolgokban zömében egyetértés van, akkor csak azért, mert egyik olyan pályát választott, amit jobban vagy kevésbé fizetnek meg, az nem ok a kapcsolat instant halálára.
tegnap 18:49
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően működhetne, ha az IT-s gazdag arc egy normális férfi lenne, nem egy hólyag.
tegnap 19:05
 15/48 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem neked max anyáddal működhet a kapcsolat az ellenkező nemből.

Más nő nem tudna szeretni ilyen nyomorékot

tegnap 19:05
 16/48 anonim ***** válasza:
27%
Miért ne? Az IT-sok többsége buta ember, csak ért 1 dologhoz, amivel most/még jól keres. Ráadásul a pasi öreg is.
tegnap 19:12
 17/48 anonim ***** válasza:
Egy részt, szerintem a 20 év korkülönbség rengeteg. De ha valakinek működik az oké. Egyébként értékrend kérdése. Amúgy az a nettó másfél annyira nem sok, mint hiszed. Abból még jó sok hitellel lesz Budapesten egy átlagos házad. Szóval ennyire azért nem kell elszállnod magadtól ennyit egy valamire való diplomás megkeres.
tegnap 19:27
 18/48 anonim ***** válasza:
2# forgatókönyvének megfilmesítési jogáért Rátkai Kálmán sírva könyörög!!!
tegnap 19:28
 19/48 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon gáz vagy, de te már úgysem fogsz fejlődni. Nyilván ha be tudod húzni, akkor megteszed, mert te csak egy szép testet látsz benne. Remélhetőleg pár év múlva majd elhagy, addig meg szívja a pénzed... De neked ez megfogja érni, mert intellektuális körökből senki szóba nem állna veled!
tegnap 19:31
 20/48 A kérdező kommentje:

Én már 15 éve járok kocsmákba, amióta világ a világ mindig nyomultak az alkesz férfiak a kocsmákban a pultos nőkre. Mindig.

De 15 év alatt egyetlen egy precedenst sem láttam arra (de tényleg egyet sem!) hogy egy pultos csaj egy alkesz lúzerrel jött volna össze aki részegen nyomult rá a munkahelyén. Mind jóképű, izmos és lehetőleg anyagilag is felette lévő férfiakkal jöttek össze. Sosem a lecsúszott, külsőre és anyagilag is szar helyzetben lévő alkeszekkel.

Náluk talán a legintenzívebb a hipergámia az összes általam ismert nőtípus közül, a pultosoknál.

tegnap 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!