Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nettó 200 körül kereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nettó 200 körül kereső pultos csaj és egy nettó másfél millás IT mérnök között működhet egy párkapcsolat/szerelem?

Figyelt kérdés

A csaj 10 évvel fiatalabb. Ezt még hozzá kell tenni. De ez a mai világban nem sok, ahol egy férfi bőven lehet 20-30 évvel is idősebb. És az még mindig normális.

Tehát nem a korkülönbség aggaszt, az szinte normálisabb mintha egyidősek lennénk. Én a 30-as ő a 20-as éveiben van, mindketten a nemünknek megfelelően értékünk csúcsán.

Sokkal inkább aggaszt, hogy nehezen illeszthető össze a világképünk. Nemrég hallottam azt mondta egy neki nyomuló alkesznek, hogy milyen rossz tapasztalatai vannak pókerezésben, legutóbb 6-7 ezer forint mínuszba szállt ki... mondtam magamban, 6-7 ezer forint? Annyit kb. 20 perc alatt megkeresek, úgy hogy nem is csinálok semmit, csak belogolok. Tehát annyi pénzben játszani, enyhén szólva nekem nem lenne izgalmas. Egy all in majom lennék, mindenre all in-t hívnék, annyira nem érdekelne a játék, aztán röhögnék ha lemákolok valakit.

Tehát a kérdés, hogy ez a nagy anyagi különbség, hogy neki még 6-7 ezer forint is egy komoly pénzösszeg, az lehet egyfajta súrlódás a kettőnk élete között? Vagy a csajok pont ezt szeretik, ha egy férfi felhúzza őket a mocsárból?

tegnap 18:13
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

Valamint azt is érdemes megemlíteni, hogy a pultos csaj + mérnök pasi páros az elég gyakori. Ennek az oka, hogy a műszaki egyetemistáknál bevett szokás a kocsmába járás és a nagyivó életmód, ezért sokan egyetem után is megtartják a kocsmába járást már csak megszokásból is.

És mivel a 20-as nők vonzóak, a 30-as pénzes pasik úgyszintén, főleg ha jól is néznek ki, kondiznak (ami szintén gyakori a mérnököknél), és megjön az önbizalmuk a milliós fizetéstől, akkor ez elég ütős kombó.

És mivel a nők nagyon hajlamosak a hipergámiára, olyan felfelé lőnek amennyire csak megtehetik, ezért nem ritkán ilyenekkel jönnek össze. Csóró alkeszekkel soha, az fix.

tegnap 20:16
 22/48 Noren1989 ***** válasza:
100%

Micsoda teóriagyár vagy, ecsém.

Amúgy nem dolgozol esetleg Vitykesznek?

Az ottani gyerekek szoktak ekkora mértékű következetlen baromságot összehordani, majd megmagyarázni, hogy mégis a Gyúrcsány vót!!!!

tegnap 20:20
 23/48 anonim ***** válasza:
78%

Még ha minimálbért is keres, akkor is 237000 Ft a nettója, de valószínűleg ettől többet.

Amúgy kamu a kérdés, ennyire erőltetett sztorit is csak a gyakorin látni.

tegnap 20:22
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Már miért kellene összejönnie egy alkesz lúzerrel???
tegnap 20:40
 25/48 anonim ***** válasza:
54%

Egy újabb provokatív kamu kérdés. :D

Egy jól kereső IT mérnök nem olyan fogyatékos, hogy ilyenen gondolkozzon. Amúgy is meglepő, hogy lehet valaki olyan hülye, hogy nem vágja le, az ilyen haveri póker partik nem a pénzről szólnak.

tegnap 21:03
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha szerinted ennyiszer működik a kapcsolat, akkor nem értem itt mi a kérdés.
tegnap 21:08
 27/48 anonim ***** válasza:
57%
Nem hinném, hogy bármilyen csaj egy gyakoris incel shrekmocsarába akarna belemászni, valószínű jobb neki a saját "mocsara".
tegnap 21:23
 28/48 anonim ***** válasza:
Itt már eleve probléma, hogy ő pultos, tehát csak a munka miatt beszél veled. Ez ilyen alá-fölé rendeltségi viszony. Amúgy meg max a te világképeddel van probléma, ha ilyenekre gondolsz, mert ez lenne az utolsó ami nekem erről eszembe jutott volna, hogy pókerezés...
tegnap 21:25
 29/48 anonim ***** válasza:
21: Egyrészt a pultos csaj nem csak kocsmában lehet, másrészt te egyetlen egy kocsmában nem jártál még, ahol nem csaj volt a pultban? Arról nem is beszélve, hogy egyetlen egy mérnököt nem láttál még, ha te tényleg azt gondolod, hogy náluk gyakori a kondizás, pláne mérnökinfó területen vannak nyakszakállas fazonok.
tegnap 21:31
 30/48 A kérdező kommentje:
10-ból 6 kolléga kondizik. Ráadásul nem követik el azokat a hibákat amiket a tipikus bunkó proli izomállatok, hanem következetesen csinálják, hogy olyan testük legyen ami a legvonzóbb ideál. Nagyon állhatatos emberek, mindig elérik a céljukat.
tegnap 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!