Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nettó minimum háromszá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nettó minimum háromszázezer forint a rajtengedély a nőknél?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos nettó 240 ezer ft a nettó jövedelmem
tegnap 21:29
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
62%

Akkor válts állást, képezd át magad olyan szakmára, amivel normális fizetést keresel. Ez egy jó 4 órás munkahely nálunk K-E megyében.

450-et viszek haza, viszonylag alacsony rezsit fizetek, egy gyereket nevelek és két olcsó autót tartok fenn egyedül. Hó végén 10-20 marad, de általában annyi se. Pedig nem prémium kaján élünk viszont a turiban egy kg. ruha is 6000Ft, a benzin 630/l, soroljam még, hogy leessen miért hangyafütyi az a 280?

ma 10:01
 32/41 anonim ***** válasza:
48%
Vagyis 240...
ma 10:02
 33/41 anonim ***** válasza:

"Zavarja a kérdezőt ez az anyagi helyzet. Akkor viszont támogatnám a váltásba"

Hiába támogatod...nem fog találni kétszer ennyit fizető állást ahová felveszik

ma 11:54
 34/41 anonim ***** válasza:
0%

"Hiába támogatod...nem fog találni kétszer ennyit fizető állást ahová felveszik"

Na mesélj, ez hogy lehet? Hogy lehet, hogy én az ország egyik legszegényebb megyéjében megkapom, egyáltalán nem megerőltető heti 40 órás kényelmes munkával ennek több mint 7-szeresét?

Pedig nekem nincs 2 diplomám csak 1. Sok év csúszással és a második legrosszabb tanulmányi eredménnyel végeztem el a helyi egyetem IT szakát. És nem is vagyok még olyan nagyon jó szakember, mégis megvan a nettó 1,6 milla.

Innentől kezdve elszégyellheti magát nagyon aki a fővárosban ennek a töredékét keresi.. Ez a véleményem.

ma 12:36
 35/41 anonim ***** válasza:
65%
Nő vagyok, ez nagyon kevés. Ennyinek minimum a havi megtakarításnak kellene lennie Pesten. 300 ezer nagyon kevés. Csak a munkahelyi ebédem, kávém havi 50ezer, egy alap albi 200 rezsivel, a gyerek menzája és edzése havi 50ezer. Már el is ment 1 felnőttre és 1 kisgyerekre ez a 300 pénz, úgy hogy észre se vettem.
ma 13:34
 36/41 anonim ***** válasza:

"Nő vagyok, ez nagyon kevés.300 ezer nagyon kevés"

Akkor az Orbán Viktornak mond meg emelje a minimálbért nettó 500 ezerre.

Tavaly egy kéményseprőnek nettó 160 ezer volt a kezdő fizetése

ma 13:39
 37/41 anonim ***** válasza:
48%
Hogy jön ide a minimalbér? Nem annyiért kell elmenni dolgozni. Nehogy már Pesten egy kicsit is életképes pasi ne tudjon megkeresni többet mint a minimalbér.
ma 13:42
 38/41 anonim ***** válasza:
De én dolgozni sem akarok, csak dugni
ma 13:47
 39/41 anonim ***** válasza:

"Hogy jön ide a minimalbér? Nem annyiért kell elmenni dolgozni"

Úgy jön ide, hogy a legtöbb munkahelyen minimálbért fizetnek

ma 13:48
 40/41 anonim ***** válasza:
Te tudod hogy akarod élni az életed, ha ez számodra megfelelő, akkor várjad csak minimálbéren a sültgalambot.
ma 14:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!