Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nettó minimum háromszá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nettó minimum háromszázezer forint a rajtengedély a nőknél?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos nettó 240 ezer ft a nettó jövedelmem
tegnap 21:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
72%
13 így sztm azért van esély párt találni. Ismerek pár olyat, aki hasonlóan keres és régóta kapcsolatban van.
ma 00:29
 22/33 anonim ***** válasza:
14%

Nálam netto 7-800.

Jelenleg ennyi minimum kell a megélheteshez.

ma 01:01
 23/33 anonim ***** válasza:
44%

10

Akkor minek akarnék pasit magam mellé? Ez az egyetlen, amit nem tudunk megoldani egyedül.

ma 01:02
 24/33 anonim ***** válasza:
50%
7esnél a pont. SSC.ben dolgozom, netto 750 ért. Es annyit vagyok otthonrol, amennyit akarok, nincs diplomám, csak 3 nyelvtudásom, valamint, kitanultam a macroírást, SAP.ot amennyire csak lehetséges. Javaslom menj ebbe az irányba., ha nem zavar, hogy a kollégáid fele nem beszél magyarul, netto 500at megkereshetsz kezdőként
ma 01:05
 25/33 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező de miért trollodsz 240 meg 300 ezres összegekkel, mikor tudod te is hogy kevés? 30 felett sokan családot szeretnének. És ott a 300 ezernek a duplájára is azt mondjàk a nők (jogosan) hogy kevés hozzà.

Egyedül amivel nem értek eggyet az elsszàlt friss diplomás igények, mikor megkérdeznek egy ilyen nőt random az utcán (pl egy titkon videóban) és simán odavagja hogy ha a férfi nem keres 1 milliót akkor neki off.

ma 05:32
 26/33 anonim ***** válasza:
75%

Én nőként majdnem a dupláját megkeresem. Nem kell engem eltartani, de néha egy valahova beülős meghívás azért jóleik. De alapból annyit várok, hogy amennyit én költök, annyit a pasi is tudjon költeni.

Szóval ez így kevés...

ma 05:36
 27/33 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem önmagában ez nem lényeg. Én vidéken, állami szférában szintén kb. kétszer ennyit keresek, de sose néztem a másik pénztárcáját. Ha a bérkülönbség nem okoz feszültséget és ha nem gátolja az ismerkedést, akkor kezdetben azt gondolom szinte semmi közünk egymás pénzéhez. Hosszútávon viszont biztosan érdekelne, hogy miért nem vált a másik, mi a helyzet az ambícióival, hogy tervezi a jövőjét. Mert ha egy ilyen kérdés megszületik, lehet, hogy zavarja a kérdezőt ez az anyagi helyezet. Akkor viszont támogatnám a váltásban, motiválnám.

27N

ma 05:45
 28/33 Noren1989 ***** válasza:
70%
Kérdező, ez a summa a normàlis, havi megélhetéshez is éppcsak belépőszint.
ma 06:53
 29/33 anonim ***** válasza:
52%

Ennyit még az utcaseprők is keresnek, vicc a fizetésed.

Talán 4 órára elfogadható.

ma 08:09
 30/33 anonim ***** válasza:
Nem. Inkább nettó 800-at várnak el minimum. Persze van, amelyik többet.
ma 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!