Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » ⛑️ Előzetes teszt -mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

⛑️ Előzetes teszt -mint feltétel- mennyire hátrány?

Figyelt kérdés

Ha ismerkedtek valakivel, és az illető azt mondja vele testiség csak negatív STD teszt után lehet, akkor mit tesztek? Mennyire háborodnátok fel?

Mikor voltatok legutóbb ilyen vizsgálaton? Aki nem menne bele a kölcsönösség elve mellett, ő miért nem? Mennyire számít, hogy laza vagy komolyabb kapcsolatot szeretnétek-e?

A teszt indoklása: Gumióvszer nem véd hatékonyan a nemi úton terjedő kórokozók ellen. Főleg ha orális szex is van.

febr. 17. 23:26
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
63%
20 de vannak. Életemben volt 1 egy éves, egy 5 éves és egy 6 éves kapcsolatom és a mostani. De csináltatok, mert van rá lehetőség és ennyi! Amúgy semmi közöd ehhez.
febr. 17. 23:51
 22/46 anonim ***** válasza:
61%
21 vagyok. Én amúgy Ausztriában élek és mindig magánba járok.
febr. 17. 23:52
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Én múltkor csináltattam, de mire kész lett dobott az illető..
febr. 18. 00:00
 24/46 anonim ***** válasza:
23 ihjjj
febr. 18. 00:04
 25/46 anonim ***** válasza:
Én még sose voltam csak ultrahangon
febr. 18. 00:05
 26/46 anonim ***** válasza:
25, prosztata ultrahang? Na és ha a másik kérné, akkor mennél tesztre?
febr. 18. 00:08
 27/46 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászati kenetből csak bizonyos "alap" STD-k szűrhetőek ki. Teljes tesztet csak vérvétellel lehet csinálni! 30-35k körül mozog az ára, kb. 3 nap amíg megjön az eredmény.
febr. 18. 00:14
 28/46 anonim ***** válasza:
76%
Tinder korában valahol nagyon is érthető. Ha meg ennyire nem egyezik az értékrendetek, akkor nyilván offos az egész.
febr. 18. 01:00
 29/46 anonim ***** válasza:
Tinder? Ezt miert citáltad ide? Tinder előtt is voltak nemibetegek
febr. 18. 01:05
 30/46 anonim ***** válasza:
27 ezt írtam én is hogy megyek vérvételre is és rendes vizsgálat van.
febr. 18. 01:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!