Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik típusú ismerkedést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típusú ismerkedést tartjátok izgalmasabbnak?

Figyelt kérdés

Élőben vagy interneten?

És miért?

febr. 17. 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A netes ismerkedésben több az izgalom, de nem olyan téren, ami nekem kívánatosabb lenne. Az a fajta egészséges izgalom, hogy jaj, jó lesz-e a randi, mit vegyek fel. stb ugyanúgy megvan offline ismerkedésnél is.
febr. 17. 18:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Internet!😊 Élőben nem szeretem ha beszélgetést kezdeményeznek, egyszerűen lefagyok, és fura érzés... Szerintem sem érdemes húzni a dolgot egy hét alatt el lehet dönteni a személyes talit, vagyis kötelező találkozni! Aki nem így cselekszik, komolytalan ember, az meg minek keres kapcsolatot? 🤔 35/N
febr. 17. 19:21
 13/14 A kérdező kommentje:
Én az eloben ismerkedest nem úgy gondoltam, hogy leszokitanak a buszon. Hanem, hogy mondjuk kirándulás közben, vagy baráti társasagban megismersz valakit, akivel aztán szimpatikusak lesztek egymásnak.
febr. 17. 20:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Én nem tartom izgalmasnak a netes ismerkedést, egyszerűen csak egy praktikus megoldási kísérlet arra, hogy áthidaljuk, hogy nincs lehetőségünk élőben találkozni mindenkivel, aki esélyes lehet.

Azt viszont egy tévképzetnek tartom, hogy önmagában a netes ismerkedés működőképes lehet. Az emberi kapcsolat és pláne az érzelmek csak élőben, személyesen képesek megfelelően kialakulni, ezért a személyes találkozás elkerülhetetlen és szükséges.

Neten keresztül is kialakulhatnak érzelmek, de az egyáltalán nem biztos, hogy ezek valósak és hogy ténylegesen abba az emberbe szeretsz bele, akivel beszélgetsz és nem csak a saját magadból kivetített dolgokat látod bele, miközben ő teljesen máshogyan éli meg a dolgokat. Éppen ezért élőben egyáltalán nem biztos, hogy pont ugyanúgy működnek a dolgok köztetek, mint a neten keresztül. Ezért nem érdemes túl sokáig halogatni a személyes ismerkedést.

Az egymásra találásra, kommunikáció beindítására jók az online megoldások, de az emberi kapcsolat érdemi része csak élőben tud kialakulni és abban az online egy ponton túl már csak akadályozni tud, segíteni nem.

tegnapelőtt 11:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!