Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban inkább a férfiakat kell sajnálni a társkeresési nehézségek miatt?

Figyelt kérdés

Régen az volt a közvélekedés, hogy a lányok alig várják, hogy férjhez mehessenek és anyák legyenek, de a galád férfiak csak kihasználják őket, húzzák az idejüket, nem akarják elvenni őket, felelősséget vállalni értük, jaj szegények. Legalábbis az öregasszonyok mindig így beszéltek.

Ma meg igazából úgy tűnik, hogy fordítva van, mert a férfiak küzdenek inkább a társkereséssel és nem hogy házasságig, de párkapcsolatig vagy szexig sem jutnak el sokan. Vannak köztük persze olyanok, akik semmirekellők, de sok jóravaló férfi is kiesik a nők látóköréből, ezt ki merem jelenteni. Nem igaz szerintem, hogy csak az igénytelen, lúzer, csóró férfiaknak van gondjuk a társkereséssel, teljesen konszolidált, jó egzisztenciális háttérrel rendelkezők közt is sokan élnek magányosan. És amúgy sajnos ez, mert igazából tök ügyes családos emberek lehetnének valahol.

ma 12:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Moralista nőként engem is sajnáljatok pls.
ma 13:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A kereslet-kínálat oldal általában nem vagy csak nagyon ritkán találkozik. Szóval hiába XY nő aki randizni szeretne, ismerkedni, házasodni, normális családot alapítani, nem megcsalni a párját, nem elválni két év után stb. ha nem talákozik az ugyanilyen típusú férfivel, vagy ha igen, akkor fel sem tűnik neki, esélyt sem ad. Általában ez szokott lenni, illetve, hogy az emberek önmaguknak is hazudnak. Pl. a csaj azt írja nem akar alkalmi kapcsolatot, csak komolyat, aztán mégis fűvel-fával dugatja magát amíg el nem ér ez bizonyos kort. De férfiben is rengeteg az ilyen, csak sokan nem tehetik ezt meg, ezért ha találnak is valami nőt maguk mellé, akkor is ragaszkodnak hozzá, ha amúgy másra vágynak. Illetve vannak olyanok is akiknek összejön a jobbra-balra kurogatás, de elmondásuk szerint komoly kapcsolatra vágynak... Van ilyen haverom, aki mindig ezt hangoztatja, de az elmúlt években nem tudom hány ilyen alkalmi nője volt, soha egyikből sem lett tartós kapcsolat, aztán mindig sír, hogy neki hiányzik a normális kapcsolat. Meg sem próbálja az a helyzet.

Van másik haverom aki évekig így élt, de szándékosan és most megállapodott és elmondása szerint is így érzi jól magát, már nem vágyik a "kalandokra". Szóval meg lehet csinálni.

Én pl. abba a kategóriába tartozok/tartoztam, akik komoly, normális kapcsolatot akarnak, EGY nőel és nem hülyíteni egyszerre többet is, nem volt soha szándékomban skalp vadászatott folytatni, én mégsem érdekeltem a nőket.

Volt egyszer egy komoly kapcsolatom, de már nagyon régen véget ért. Azóta a lehetőségeim száma a nullával egyenlő. Igaz, már régóta fel is adtam az egészet. Amúgy vannak ilyen statisztikák, hogy az egyedülálló férfiak 80%-a már nem is keres magának senkit, abszolút nem is próbálkozik. Egyszerűen nincs értelme, én meg is értem a dolgot, hiszen a vonzalmat nem lehet erőltetni. Én sem vagyok az ez nyilvánvaló.

ma 14:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Én úgy látom, hogy egyik nemnek sincs könnyű dolga.

Az egyik barátnőm talált egy rendes fiút, akihez férjhez ment 1,5 éve, de azt mondta, hogy ha nem ismeri meg a partnerét, akkor valószínűleg egyedül maradt volna..

Az egyik rokonom, aki férfi, szintén sokáig volt egyedülálló.

A tudálékos, okoskodó ismerősökre pedig nem kell hallgatni, semmi sem kötelező, annak pedig nem látom értelmét, hogy két ember, akit világok választanak el egymástól, csak kínlódjon..

ma 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!