Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan incel akinek jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan incel akinek jobb is ha nem talál senkit?

Figyelt kérdés

Magamból indulok ki.

Elmesélek egy történetet. Orvosnál voltam és a rendelőben volt egy korombeli nő. Mellém ült az órákon át tartó várakozás közben. Beszélgetni akart. Valamiért szimpi lehettem neki. A lényeg; külsőre nem volt taszító, de a szája extrém büdös volt. És közel hajolt sokszor. Alig bírtam ki.

Na ezt azért meséltem el mert hogy értsétek az indokaimat. Gondolkoztam és lehet nekem jobb is ez a örök agglegény életmòd. Nem akarok megcsókolni senkit. Érezni a kaja szagát , ízét , a nyàlàt. A puni nyalast sem akarok. Vagy ha igen akkor csak minden nőnél 1x. Teszt gyanánt. Ha kellemetlen akkor többször nem. Gyerekként a szüleim évekig ràm akartàk erőltetni a halàszlevet meg ikràt. 1x egy szülinap alkalmával belementem. Persze azonnal vissza hànytam a vendégség előtt.

Akkor ugye zavar minden testszag, a dohányzás is. Még ez a új trendi alternatívák is aminek a neve sem ugrik be.

Utálom a hagymát. Csak pörkolt szerű ragukban eszem meg. Viszont a nők között a legtöbb zabalja a hagymát. Mêg ha ahogy kell azonnal fogat is mosna az étkezés után. Ha meg kéne csókolni akkor maradna belőle kis uzòiz. Szóval nekem ez totál kizárja a smàrolast. Gondolom nem sok fiatal nő van aki hajlandó lenne ezt kerülni a kapcsolat alatt?!

Arra jutottam hogy nekem egyedül sokkal élhetőbb ez a szar élet ami jutott. Pénzt sem akarok költeni mert spórolós vagyok. És ha ki kell mennem fosni akkor milyen lenne már ha egy nő van bent a wcmen ? Szóval alkalmazkodni sem tudnék senkihez. Én akkor nézek maxot , akkor hallgatok zenét/ ülök a gép előtt. Akármi... Nem tudnék egy másik személyhez alkalmazkodni. Szex sem hiányzik. Ha nagyon rám jön akkor talán hetente , kéthetente lenne szex. Az orál és a kézimunka izgat. Azt meg a legtöbb nőt hidegen hagyja. 😃

ma 07:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
88%
De ha eldöntötted hogy neked nem való a párkapcsolat akkor miért győzködsz itt mindenkit?
ma 08:35
 22/32 anonim ***** válasza:
77%

#20 3szor? Igen, gondoltam, neked valami fóbiád lehet. Nincs szükség háromszor zuhanyozni egy nap.

Amúgy gondoltam, hogy te azzal fogsz visszavágni, hogy te makulátlanul tiszta vagy, ha arra kerül a sor. Bezzeg a nők, a kis undi puncijukkal összenedveznek téged 😅😅

ma 08:35
 23/32 anonim ***** válasza:
23%
Keress egy aszexuális nőt, aki hetente-kéthetente leszøp/kiveri és megvan oldva a problémád. A nők között sem mindenki egyforma. A feleségem például utálja ha kinyalják, de engem szívesen leszøp, mert beindítja a reakcióm. Ő is érzékeny a szájízre, ezért minden étkezés után fogat mosunk, hogy nyugodtan lehessen bármikor csókolózni. Az élet nem fekete-fehér.
ma 08:41
 24/32 A kérdező kommentje:

Tegnap csak kétszer zuhiztam. De ma hajnalban munkába indulás előtt is kellett.

Nem vagyok makulátlan. Fogaimat kétszer mosom csak még egy nap. És ugye nem vagyok trendi vékony férfi. Ez az egyik hiba amiért sok évig nem tudtam nőt találni. De ez csak félig igaz. Mert voltak lehetőségek nőkkel akik nem tetszettek. És képbe is kerültek akkor is a dolgaim (hogy zavarna ha együtt elnénk és zavarnà a megszokott napi életem). Így ki is hagytam a lehetőségeket.

ma 08:41
 25/32 anonim ***** válasza:
Ismétlem, akkor mi a kérdés?
ma 08:57
 26/32 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján neled nem való nő.

U.i.: a büdös szájra való panasz jogos.

ma 09:00
 27/32 anonim ***** válasza:

Attól még dugtál valaha lehetsz incel. Ha nem vágysz nőre, kapcsolatra, szexualitásra, akkor viszont nem vagy incel. Ne keverjük már a fogalmakat.

Az incel jelentése ÖNKÉNTELEN cölibátusban élés. Te önként vagy abban, ha nem akarsz magad mellé nőt és nem akarsz szexuális életet élni, a szopáson kívül. Erre egyébként pont megfelelő lehet ha csak prostizol.

ma 09:07
 28/32 A kérdező kommentje:

Ha 3 évig nem szexelek akkor 3 évig és kész. Semmi hiànyérzet. Van egy gyerekkori barátom és ő ezt fel se tudja fogni. Ha szakít az aktuális partnerével akkor talán 1 hónapot bír ki. Aztán totál depressziós lesz hogy nincs nő meg szex 😅

Különbözőek az emberek.

Prostihoz azért nem akarok menni mert

1, semmit nem akarok elkapni

2, az élet felfogásommal ellentétes hogy egy nőnek fizetni azért hogy foglalkozzon velem. Nem erőltetném rà magam senkire aki nem kíván. Tudom megcsinálják mert ez nekik üzlet és megélhetés. De akkor se

ma 09:26
 29/32 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, ha ennyire taszítanak a nők és a velük való kapcsolat, akkor mi a kérdés? Akkor egyedülálló maradsz és kész. Hidd el, a nők csak nyernek azzal, ha kivonod magad a társkeresésből.
ma 09:45
 30/32 A kérdező kommentje:

Mert ez nem volt eddig sem tény magamban. Talán a társadalmi elvárások miatt. Vagy a szülők (amíg éltek nyomására) meg a néhai magány érzése miatt \ sokáig bennem volt hogy nekem is kell egy párkapcsolat. De lehet a korral jár hogy már azon vagyok hogy lehet nem is kell.

Nem vagyok rossz ember. Sok dolgot érdekel és szeretném nem vagyok béna a szexben se. Bár túl gyakorlott se ha azt nézzük hogy évekig meg vagyok nélküle. Szóval azért túlzásnak érzem hogy jobban járnak nélkülem a nők. Olyan rosszindulatúnak éreztem azt a kommentet.

ma 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!