Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan incel akinek jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan incel akinek jobb is ha nem talál senkit?

Figyelt kérdés

Magamból indulok ki.

Elmesélek egy történetet. Orvosnál voltam és a rendelőben volt egy korombeli nő. Mellém ült az órákon át tartó várakozás közben. Beszélgetni akart. Valamiért szimpi lehettem neki. A lényeg; külsőre nem volt taszító, de a szája extrém büdös volt. És közel hajolt sokszor. Alig bírtam ki.

Na ezt azért meséltem el mert hogy értsétek az indokaimat. Gondolkoztam és lehet nekem jobb is ez a örök agglegény életmòd. Nem akarok megcsókolni senkit. Érezni a kaja szagát , ízét , a nyàlàt. A puni nyalast sem akarok. Vagy ha igen akkor csak minden nőnél 1x. Teszt gyanánt. Ha kellemetlen akkor többször nem. Gyerekként a szüleim évekig ràm akartàk erőltetni a halàszlevet meg ikràt. 1x egy szülinap alkalmával belementem. Persze azonnal vissza hànytam a vendégség előtt.

Akkor ugye zavar minden testszag, a dohányzás is. Még ez a új trendi alternatívák is aminek a neve sem ugrik be.

Utálom a hagymát. Csak pörkolt szerű ragukban eszem meg. Viszont a nők között a legtöbb zabalja a hagymát. Mêg ha ahogy kell azonnal fogat is mosna az étkezés után. Ha meg kéne csókolni akkor maradna belőle kis uzòiz. Szóval nekem ez totál kizárja a smàrolast. Gondolom nem sok fiatal nő van aki hajlandó lenne ezt kerülni a kapcsolat alatt?!

Arra jutottam hogy nekem egyedül sokkal élhetőbb ez a szar élet ami jutott. Pénzt sem akarok költeni mert spórolós vagyok. És ha ki kell mennem fosni akkor milyen lenne már ha egy nő van bent a wcmen ? Szóval alkalmazkodni sem tudnék senkihez. Én akkor nézek maxot , akkor hallgatok zenét/ ülök a gép előtt. Akármi... Nem tudnék egy másik személyhez alkalmazkodni. Szex sem hiányzik. Ha nagyon rám jön akkor talán hetente , kéthetente lenne szex. Az orál és a kézimunka izgat. Azt meg a legtöbb nőt hidegen hagyja. 😃

ma 07:45
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
54%

De eldöntötted, hogy nem kell nő mert csak a "baj" van velük. Akkor hogyan lehetsz incel? Ja, hogy a szexet, orális szexet értve? Hát mit mondjak erre? Fizetős létezik.

ma 08:07
 12/32 anonim ***** válasza:
70%

Igen, jobb, hogyha te nem is hajtasz arra, hogy legyen valakid :/

Érdekes ez az undor, ami van benned az emberek felé, ez valami mentális gondot jelez, hallottam már ilyenről, valami fóbia. Így jobb, hogy nem erőlteted a kapcsolatot, mert csak rossz lenne neked, a veled élő nőnek pedig sokkal rosszabb.

Ez így elfogadható úgymond, hogy ilyen magának való ember vagy.

Viszont ami visszataszítóvá tesz, hogy elvárod, hogy a nő leszopjon, te meg semmit nem teszel cserébe... Emiatt vagy csak undorító. Amúgy megsúgom, nagyon sok nő szeret szopni, de nem olyanokat, akiktől hányingerük van. Majdnem olyan, mint a te eseted, de te anblokk undorodsz a nőktől, szóval meg kellene értened.

ma 08:11
 13/32 anonim válasza:
61%
Minden incelnek jobb ha egyedul maganyosan marad
ma 08:17
 14/32 A kérdező kommentje:

Nem a nőktől undorodok. Hanem a kellemetlen íztől és szagoktol. Szakàcsnak tanultam és már az iskolai gyakorlati órákon kiderült hogy a főzés alatti szagokat sem bírtam. Állandó hányingerem volt.

A szopàst nem egyoldalúan vàrnàm el. Hanem amikor szexelünk (két hetente egyszer) akkor sor kerülne esetleg erre is.

Az ember utàlat abban nyilvánul meg. Hogy a tinédzsereket nem szeretem a viselkedésük miatt. És az állatkínzás embereket meg egyenesen kivégeztetném. A bűnözőknek nem tartanék fent börtönöket. Hanem az ítélet mindig azonnal halál lenne. A gyilkosságért de betörés vagy akármilyen nagyobb bűncselekmény után is.

ma 08:19
 15/32 anonim ***** válasza:
61%

Mindenki jobban jár, ha végleg lemondasz a nőkről. Te is, de főleg a nők.

(Egyébként mennyire tipikus, hogy az izgatna, hogy téged leszopjanak, de te nem nyalnál.)

ma 08:19
 16/32 A kérdező kommentje:

Az egyik válaszban írtam hogy nyalnék 1x tesztként. És ha nem lenne kellemetlen akkor a szexuális együttlét alatt lehetséges. Ha viszont kellemetlen lenne? Úgy kerülném ugyan úgy mint a smàrolàst.

ma 08:22
 17/32 anonim ***** válasza:
77%
De akkor a nő is kerülné a szopást, hiszen ki csinálná olyannak, aki neki nem?
ma 08:25
 18/32 anonim ***** válasza:
72%
#16 hát akkor majd a nő is tesztel. Ha büdös vagy, akkor többet nem szop le.
ma 08:26
 19/32 A kérdező kommentje:

Jajaj

Most ösztönösen arra gondoltok hogy önző lehetek.

ma 08:28
 20/32 A kérdező kommentje:

Nekem is van szagom egy hosszabb nap után. De napi háromszor zuhanyzok az otthon töltött napjaimon.

ma 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!