Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tartját0k igazságtalannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tartját0k igazságtalannak vagy szemétségnek, hogy mindig a nő dönti el, hogy kivel akar járni?

Figyelt kérdés

Oké vannak kivételek, hogy egy nő meg oda egy fiához, de ez nagyon ritka. És akkor is valami híresebb férfiról van szó.

Átlag embernél mindig a fiú megy a lányhoz és a nő dönti el, hogy mi legyen.

Ez rohadt nagy igazságtalanság.

febr. 1. 23:18
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
57%

Nem is én döntök. Hiaba tetszik vki ha nem kellek neki. Csak azokbol tudok választani akik rámállnak. Azok meg gyakran pont nem akik tetszenének.

Aztan nagynehezen van csak vki aki akar engem nyomul kezdeményez, meg én is őt. Igy választásom sincs.

Olyanokkal nem tudok lenni akiknek nem is kellek.

febr. 2. 06:29
 22/49 anonim ***** válasza:
64%

Ebben a kérdésben is "a nő" = szép, csinos, jó és lehetőleg fiatal meg inkább extrovertált nő ugye. Tipikus 😏

Ronda, introvertált nőként nem nagyon van miről döntenem, le sem köpnek, én meg nem csimpaszkodhatok rá erőszakosan senkire. Írnám, hogy szökőévente mondjuk jön az említett szar és a fos, tök jó... 😏, de így "öregedve" (30+) már azok sem jönnek (ami nem is baj persze). Akkor?

febr. 2. 08:10
 23/49 anonim ***** válasza:
42%

22, ha tudnád, mennyi pali nem vágyik csinos, extrovertált nőre a világban.

(épp az előbb ugattam be egy kacsaszájú, kanári szigeteken punnyadó pökhendi nőnek, aki a magyar férfiakat fikázza)

Én ha szépre vágyok, veszek egy motorblokkot.

az se akar dugni, ahogy a kacsaszájú mimimami sem.

febr. 2. 08:18
 24/49 anonim ***** válasza:
62%

Nyilván az nem igazságtalanság, hogy sokszor puszta èrdekből keresi a társaságodat az,aki neked is kellene.Az sem,hogy mindig ugyanarra a pár szètszolizott,tetovált,ötven kilósra csoffadt,vagy èppen görbe lábú,de nívós miliőből származó affektamajomra csorgatják a nyálukat a pasik.

Szerintem igyál egy kakaót,majd aludj vissza!...😉

febr. 2. 08:29
 25/49 anonim ***** válasza:
29%
Nem: ez egy értelmes cselekedet részükről.
febr. 2. 08:35
 26/49 anonim ***** válasza:
90%
Nem így van! Bárki odamehet a másikhoz, és vagy visszautasítják vagy nem.
febr. 2. 08:38
 27/49 anonim ***** válasza:
14%

"Ha nem lennél olyan kis válogatós és odamennél ahhoz akihez a többi férfi nem, máris lenne párod. "

Ha ti csajok nem lennétek olyan válogatósak, odamennétek az incelekhez, és máris lenne párotok.

febr. 2. 08:52
 28/49 anonim ***** válasza:
21%
Fiához megy oda? Mivan?
febr. 2. 09:45
 29/49 anonim ***** válasza:
76%
27# inkább egyedül életem végéig,mint ezekkel a torz világképű,nőgyulolo, önkritika nélküli incelekkel
febr. 2. 09:53
 30/49 anonim ***** válasza:
43%

Van önkritikám hiszen ronda vagyok tudom magamról.

Nem utálom a nőket.

Ha torz világkép az hogy a nők az esetek többségében csak jó pasiknak adnak esélyt akkor legyen.

Egy szakdolgozatot hamarabb megírtam mint hogy barátnőm legyen szerintem ez mindent elmond rólam.

febr. 2. 10:36
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!