Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 24 évesen késő elkezdeni párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 évesen késő elkezdeni párt keresni?

Figyelt kérdés

jan. 22. 15:49
1 2
 11/20 he84 ***** válasza:
73%
Egyáltalán nem késő kérdező, nem kell aggódnod. Aki itt azt mondta, hogy ez verseny, az téved, mert valójában nem verseny. Én nekem nőként 30 felett lett barátom és nem bánom. Részben saját döntésből nem akartam korábban, részben egyéb okokból, de nem fogom részletezni. És csak mert valaki nem akar gyereket, úgy is lehet nyugodtan párkapcsolatban, nagy butaság az, amit a 8-as válaszoló írt, nem csak szaporodásért vagyunk másokkal, hanem magány ellen, mert szeretjük a másikat és egymás segítése miatt. Persze azért valamennyire szex miatt is. Nem csakis szaporodás miatt lehetnek párok. Nem kortól függ az, hogy kinek mikor lehet párja.
jan. 22. 23:14
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Sohasem késő párt keresni, csak az idő múlásával romlik a választható állomány, meg a Te "piaci" értéked is egyre csökken. :)
jan. 23. 14:40
 13/20 anonim ***** válasza:
93%
#8 Nem mindenki szeretne gyereket. Ne legyél már bunkó!
jan. 23. 16:09
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem késő. Van akinek 30 évesen jött össze.
jan. 23. 21:37
 15/20 DEZIRÉ129 válasza:
93%
Sohasem késő...
jan. 24. 07:22
 16/20 anonim ***** válasza:

11. HSz."Aki itt azt mondta, hogy ez verseny, az téved, mert valójában nem verseny. Én nekem nőként 30 felett lett barátom és nem bánom."

Az azért illik hozzátenni, a Kérdező számára, hogy a társkereső korosztályban férfitöbblet van...

(Nekem is 20 éves korom felett lett jóval párkapcsolatom.) F

jan. 24. 08:52
 17/20 Sznfctm ***** válasza:
91%

Dehogy késő, nekem is 24 évesen lett az első, és azóta azért volt már néhány.

Fontos leszögezni, hogy a legtöbb ember manapság (és ebbe beletartoznak sajnos a házasok is) nem egész életre talál (v akár keres) párt. Tehát ha most elkezdesz keresni, és találsz, az illető jó eséllyel nem örökre lesz a párod, hanem idővel, ahogy mindketten haladtok előre az életben, előfordulhat, hogy másfelé szeretnétek fejlődni, és így szétmegy a kapcsolat. És ilyenkor bizony kell (vagyhát lehet) keresni mást.

Ez azt is jelenti, hogy az életnek minden szakaszában, minden életkorban vannak emberek, akik párt keresnek, és sosem késő Neked is megpróbálnod, még majd akárhány kapcsolat után sem, ha véletlenül úgy alakul.

Vagy az is lehet, hogy szerencsés vagy, és akkor elsőre találsz valakit, aki annyira akar Téged, meg Te is őt, hogy örökre együtt lesztek, és ez szuper. Csak szerettem volna rámutatni, hogy a kapcsolatban levés meg az önismeret olyan dolgok, amiket tanulni kell, és emiatt kevés kapcsolat tart örökké.

Ami meg a gyerekvállalást illeti, sztem 24 évesen jó, hogy nem akarsz. Majd idővel ez is változhat, mindenesetre most talán ne vki olyannal kezdj kapcsolatot, aki már holnap szeretne három gyereket meg falusi CSOKot. ;)

jan. 24. 14:28
 18/20 he84 ***** válasza:
Ne haragudj 16-os válaszoló, de annak semmi köze ahhoz, hogy férfiakból van-e többlet, vagy sem. Aki versenyként fogja fel, az rosszul teszi, mert gyakran rágörcsöl, siet sajnos felszínesen keresgél és elsietve.
jan. 24. 22:32
 19/20 anonim ***** válasza:
18%
Attól függ, hogy férfi vagy-e vagy nő.
jan. 25. 20:59
 20/20 he84 ***** válasza:
Nem függ attól 19-es válaszoló.
jan. 25. 23:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!