Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen értékekre buknak még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen értékekre buknak még a nők a külsőn és a pénzen kívül?

Figyelt kérdés

Az olyan nők akiknek még nincs kapuzárási pánikjuk, vagy valami efféle.

Itt most nem csak a gyerekvállalásra kell gondolni, az is gyakran egy sürgető tényező a nőknek. De sokan nem akarnak manapság gyereket, mégis sürgeti a nőket az idő 25 felett, mert napról napra kopik a húspiaci értékük onnantól.

Tehát akik még bőven 30 alatt vannak, és még van idejük és természetesen ilyenkor bőséges a választékuk is, azok mit értékelnek egy férfiban a külsőn és anyagiakon kívül? Vannak olyan nők akik még jó korban vannak, mégis összejönnek valahogy külsőre nem kirívóan előnyös és nem is pénzes férfival. Azok miért teszik?

jan. 21. 21:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne legyen lolo anyagiakban. Mégis mi az istent csinálnál annyi pénzzel? Teljesen felesleges. a negyede is felesleges.
jan. 22. 06:46
 12/15 anonim ***** válasza:

8) Szubjektiv dontes kerdese,ki kit erez jo pasimak. Van aki ugye tobb nonek jo pasi van kevesebbnek. De attol meg a megfelelo celretegnek jo pasi. Illetve vannak olyan marketing fogasok, manipulacios technikak, amik eleg hatasosak. Na meg ott van a jozan paraszti esz is hozza.

Igenis szamit. Az adott no donti ek,h neki megtetszett vagy nem az illeto. Tehat jo pasi neki vagy nem.

jan. 22. 07:23
 13/15 anonim ***** válasza:
29%
Butaság, agresszió, bunkóság. De ezek messze nem annyira fontosak, mint a külső és a pénz.
jan. 22. 08:02
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Én is imádom az inceleket. Ahogy otthon elhizva várják a vékony, tökéletes nőt attól úgy beindulok. Ki ne akarna olyan társat, aki szerint az értéke romlik 25 felett, aki egy kávét sajnál tőle? Minden álmom hogy megmarthassak bennem a farkukat.
jan. 22. 08:45
 15/15 he84 ***** válasza:
60%
A belső sokkal fontosabb és a kisugárzás, ezt nem csak úgy mondom nőként, hanem valóban így van. Legyen jó és rugalmas humora, megértő, őszinte, gyengéd, odaadó és türelmes. Nálam nincs és soha nem volt kapuzárási pánik, én ettől függetlenül nem várok el magasan legjobb dolgokat a másiktól, mindig is figyelembe vettem más tulajdonságokat is. Akik nem akarnak gyereket, azoknál általában nincs és én soha nem akartam, nem akarok gyereket. És bálam nincs olyan, hogy nincs jobb és ezért jó a barátommal. Nincs olxan, hogy húspiac, eléggé szomorú kérdező, hogy te lenézed és árucikkeknek nézed a nőket, legalábbis ebből ez jön le,... Nem főleg a kortól függ az, hogy ki talál társat és ki nem, legalábbis normál alap esetben nem.
jan. 22. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!