Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a férfiak megtudnak becsülni egy ilyen nőt? Egyáltalán ilyen értékekre vágyik még egyáltalán bárki?
Egy csinos szép arcú, sportos, 20on éves, egyetemista lányról van szó, akit sokan megnéznek, sok fiúnak bejön.
Még is, a lány nagyon fejlett érzelmi intelligenciával rendelkezik. Neki nem az kell, hogy minél többen megd....guják , meg hogy bulikban minél több pasival flörtöljön. Számára az a fontos, hogy egy férfi legyen mellette, aki szintén nagyon fejlett lelkileg. És lelkileg megértik egymást, színtiszta szeretet, megértés legyen közöttük. A lánynak ezek a legfontosabb dolgok, hogy hozzá hasonló céltudatos, egészséges önbizalommal rendelkező férfivel legyen, akivel lelkileg teljesen kiegészítik egymást, és igaz szeretet, szerelem legyen közöttük. (persze a nagy szerelem idővel elmúlik, és átalakul jó esetbe igaz szeretetté)
INFJ vagyok, így meg tudom becsülni az ilyen nőt.
Mivel nem én vagyok az egyetlen F a világon, ezért nyilván vannak ilyen férfiak még rajtam kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!