Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság a férfiak megtudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a férfiak megtudnak becsülni egy ilyen nőt? Egyáltalán ilyen értékekre vágyik még egyáltalán bárki?

Figyelt kérdés

Egy csinos szép arcú, sportos, 20on éves, egyetemista lányról van szó, akit sokan megnéznek, sok fiúnak bejön.

Még is, a lány nagyon fejlett érzelmi intelligenciával rendelkezik. Neki nem az kell, hogy minél többen megd....guják , meg hogy bulikban minél több pasival flörtöljön. Számára az a fontos, hogy egy férfi legyen mellette, aki szintén nagyon fejlett lelkileg. És lelkileg megértik egymást, színtiszta szeretet, megértés legyen közöttük. A lánynak ezek a legfontosabb dolgok, hogy hozzá hasonló céltudatos, egészséges önbizalommal rendelkező férfivel legyen, akivel lelkileg teljesen kiegészítik egymást, és igaz szeretet, szerelem legyen közöttük. (persze a nagy szerelem idővel elmúlik, és átalakul jó esetbe igaz szeretetté)

2017. júl. 16. 23:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
58%
Nyilván van ilyen férfi, csak nem sok.
2017. júl. 16. 23:27
 2/23 anonim ***** válasza:
Van ilyen :D Az enyém is az ^^
2017. júl. 16. 23:41
 3/23 anonim ***** válasza:
Igen. :)
2017. júl. 16. 23:50
 4/23 anonim ***** válasza:

INFJ vagyok, így meg tudom becsülni az ilyen nőt.

Mivel nem én vagyok az egyetlen F a világon, ezért nyilván vannak ilyen férfiak még rajtam kívül.

2017. júl. 16. 23:54
 5/23 anonim válasza:
Leírtad a tökéletes társat :)
2017. júl. 17. 00:01
 6/23 A legrosszabb ***** válasza:
36%
Interesting. Minden egyetemista cicababa hasonlóképpen mutatja be magát, aztán csak később derül ki róluk, hogy vagy elképesztő elvárásaik vannak, vagy flúgosak és szalajtanak nyak fölött, vagy csak egyszerűen borzasztóan elviselhetetlen természetűek.
2017. júl. 17. 00:03
 7/23 anonim ***** válasza:
Igen nyilván vagyunk ilyenek... nem is kevesen. Rólad szól egyébként a kérdés? Ha igen, direkt védekezel az E/3-mal a privát üzik ellen?
2017. júl. 17. 00:07
 8/23 anonim ***** válasza:
75%
Ami a tiniknél az "érettebb vagyok a koromnál", az a felnőtteknél a "fejlett az érzelmi intelligenciám". :D
2017. júl. 17. 00:09
 9/23 anonim ***** válasza:
Igen vannak még ilyen férfiak. Szintén huszonéves vagyok, és nagyon meg tudnék becsülni egy ilyen igazi nőt ,mert számomra az igazi olyan akit felvázoltál. Remélem egyszer lesz szerencsém egyhez. :)
2017. júl. 17. 00:21
 10/23 anonim ***** válasza:
77%
A magas értelmi intelligencia nem ott kezdődik, hogy nem dugatod végig magad minden bulin (nem is tudom, hogy jön ide) és megértő társat keresel.
2017. júl. 17. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!