Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a férfiak megtudnak becsülni egy ilyen nőt? Egyáltalán ilyen értékekre vágyik még egyáltalán bárki?
Egy csinos szép arcú, sportos, 20on éves, egyetemista lányról van szó, akit sokan megnéznek, sok fiúnak bejön.
Még is, a lány nagyon fejlett érzelmi intelligenciával rendelkezik. Neki nem az kell, hogy minél többen megd....guják , meg hogy bulikban minél több pasival flörtöljön. Számára az a fontos, hogy egy férfi legyen mellette, aki szintén nagyon fejlett lelkileg. És lelkileg megértik egymást, színtiszta szeretet, megértés legyen közöttük. A lánynak ezek a legfontosabb dolgok, hogy hozzá hasonló céltudatos, egészséges önbizalommal rendelkező férfivel legyen, akivel lelkileg teljesen kiegészítik egymást, és igaz szeretet, szerelem legyen közöttük. (persze a nagy szerelem idővel elmúlik, és átalakul jó esetbe igaz szeretetté)
#6-ossal értek egyet. Ugyanígy jellemzi magát a szőke herceget váró, ék egyszerű lány, a magát már kiélt csaj, a senkinek nem kellő buta lány, a senkinek nem kellő csúnya lány és apuci kicsi lánya is. Eddig egy ilyen huszonéves nőt sem láttam még, de minden második ezt a bemutatkozást adta elő.
És miért ne tudnának megbecsülni egy ilyen nőt? Teljesen átlagos tulajdonságokat írtál le. Simán talál pasit.
Jobb, ha tőlem tudod, hogy a lányok 99,9999999999999999999%-as PONT így jellemzi magát. Szóval, van valami konkrét kérdésed?
És mi az, hogy "manapság"? Remélem, most nem ez a hülyeség jön, hogy "bezzeg régen mennyire értékközpontúan voltak az emberek". Nem voltak azok, csak a filmek meg könyvek szerint.
De amúgy igen, vannak olyanok, akik képesek felismerni valódi értékeket.
A férfiak jelentős része tudná értékelni az ilyen nőket, ha az önmagukat így jellemző nők jelentős részéről nem derülne ki idővel, hogy önismeretnek szinte teljesen híján vannak.
(ld még 6-os válasz, amit érthetetlen módon lepontoztak)
Ráadásul aki kizárólag a lelki fejlettséget (ami helyesen magas érzelmi intelligencia, azon az egyetemen biztos nem tanítanak ilyen szavakat) vár el, ott valami geb.asz van.
Az a baj, hogy tényleg nagyon sok nő így jellemzi magát, aztán kiderül, hogy köszönőviszonyban sincs a leírás a valódi jellemükkel.
Pl.:
Megértő férfira vágyom = adjon mindig igazat nekem, bármilyen hülyeséget is csináltam.
Színtiszta szeretet legyen közöttünk = a pasas ejtse az összes barátját, nőnemű barátokat főleg, dobja a hobbiját, mert különben nem érzem, hogy én vagyok a legfontosabb, és hogy igazán szeret.
De azért elhiszem, hogy vannak olyan csajok, akik komolyan gondolják a dolgot, és illik rájuk a "fejlett érzelmi intelligencia" szókapcsolat :)
Én nem pontoztalak le, de butaságot írtál. Egyfelől leírod azt, hogy minden nő így jellemzi magát, mégsem találni ilyen nőket, majd leírod, hogy teljesen átlagos tulajdonságokat adtál meg.
Nyilván a leírásból azt látom, hogy ez a lány nem jár bulizni (én sem jártam anno) és így nehezen ismerkedik új arcokkal. Szerintem ez a mai világban nem átlagos, de ha átlagos, akkor szólj, mert én itt pont azt látom, hogy mindenki arra panaszkodik, hogy a fiatal lányok buliznak. A lány hozzáillő párt keres, és mind azt a legnehezebb találni. Vannak jóképű és kevésbé jóképű, érzelmes és kevésbé érzelmes férfiak, de megtalálni azt, akivel összeillünk, akivel egymás rezgéseire reagálunk, az ugye nem könnyű dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!