Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyire gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gyakori a 40-es korosztályból, hogy egy szingli nő, akivel pl ismerkedni próbálok (csinos, diplomás) a neten (100 kmre él), szinte alig naponta 30 percet lehet vele beszélni, mert munka után egész estére éjszakára eltűnik?

Figyelt kérdés
Amint mondja, állandóan hívák a barátai, barátnői színházba, bálba, moziba, galéria kiállításokra. Ha meg nem, akkor heti egyszer 4 barátnővel iszik és nem tud magáról másnap. Minden nap munka után 6 és éjfél között eltűnik. Utána meg hulla-nem tudsz vele beszélni, mert reggel 8 kor mókuskerék ismét. Nincs egy nap sem, hogy otthon maradna.
jan. 19. 13:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%
Volt hasonló ismerkedésem, az egy székesfehérvári postás nő, aki csak este lépett fel a társkeresőre max 1 órára. Aztán fél évre el is tűnt, majd egyszer csak írt, és akkor már messengeren beszéltünk, és párszor találkoztunk is. Szóval van ilyen.
jan. 19. 14:06
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl gyakori.
jan. 19. 14:17
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
Ha valaki velem napi fél óránál többet akarna pofázni a semmiről, kajak behazudnám, hogy nem vagyok itthon, pedig soha nem voltam bulizni.
jan. 19. 14:19
 14/26 A kérdező kommentje:
Nem nézem le, mert kedvelem. Csak ez nekem fura. Átlag 40-es nyugodt, kevesebbet mozdul ki, mint egy huszonéves, és vagy családos.
jan. 19. 14:20
 15/26 A kérdező kommentje:
13. Kikapcsolja a messengert és a telefont olyankor. Szóval nem hiszem, hogy hazudik. Ha éppen otthon van, akkor megy a viber, messenger neki végig, mert írnak neki és visszaír.
jan. 19. 14:21
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, hogy valaki ilyen örökmozgó, központi ember szerepet tölt be.
jan. 19. 14:40
 17/26 anonim ***** válasza:
69%

"Átlag 40-es nyugodt, kevesebbet mozdul ki, mint egy huszonéves, és vagy családos."

De ő már valaki neked a tömegből. Teljesen mindegy, mit csinál az átlag negyvenes, ő Kata, aki olyan, amilyen. Mi értelme van azon sipongani, hogy nem olyan, mint az átlag? Fogadd el, vagy hagyd békén.

jan. 19. 16:08
 18/26 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem egyszerűen csak fogadd el, hogy te se vagy neki több, mint a másik 10 Messenger-huszár, akiknek veled párhuzamosan írogat, ha épp unatkozik. Ennél több neked ebből a nőből nem fog jutni.
jan. 19. 16:16
 19/26 A kérdező kommentje:
utolsó. Esélyes.
jan. 19. 16:32
 20/26 Noren1989 ***** válasza:

Ha esélyes, minek pazarlod rá az időd, Bro?

Jól sejtem, hogy azért megkutymákoltad volna egy alkalommal, ha beadja a derekát?

Merth kapcsolatra, 100km-re....hát nem keres épkézláb ember nőt.

jan. 19. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!