Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott randi előtt?

Figyelt kérdés

Múlt hét végén megismerkedtem társkeresőn egy férfival. Mindketten negyvenesek vagyunk. Komoly kapcsolatot keresünk mindketten.

5 napig intenzíven chateltünk, minden témát érintettünk. Sokszor hajnalig, olyan sok közös téma/érdeklődés volt.

Már szinte érzelmek is kialakultak. Cseréltünk képeket is. Nem volt egy kifejezetten "jó pasi", de a személyisége vonzóvá tette.

Megbeszéltük, hogy most hétvégén találkozunk. Már nagyon izgultunk mindketten, hogy élőben is meglegyen az a plusz, amit így érzünk.

Erre ma reggelre letiltott. Mi lehet az oka?

jan. 17. 12:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Közben másokkal is beszélt, és találkozott is szerintem. Más lett a befutó, és a legsunyibb módját választotta annak, hogy megszakítsa veled az ismerkedést. Sajnálom ☹️
jan. 17. 13:02
 2/13 anonim ***** válasza:
83%

1. Fél, önbizalomhiányos.

2. Akadt egy másik csaj, aki jobban bejött neki (ez a valószínűbb). A jó fejsége csak egy álca volt. Nem téged keresett, csak beérte veled, mert nem akadt olyan, aki kellene neki. De most talált egyet, és rád már nincs szüksége.

jan. 17. 13:12
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Hogy a búbánatos pék faxába tud kialakulni érzelem 5 nap csetelés után egy vadidegen emberrel?
jan. 17. 13:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Vigasztaljon a tudat, hogy ha így zárta le a dolgot veled, akkor valószínüleg nem öt keresed. Legalábbis nekem nem kéne egy ilyen gerinctelen sunyi. Semmibe nem került volna neki két öszinte mondatot leírni, mikor még egyáltalán nem tartoztok egymásnak semmivel. Az öszinteségen kívül.

Én ilyenkor biztos megírtam volna, hogy ne haragudj, de inkább mégse (még magyarázkodni se kell öt nap után), és ha meg akarom magam kímélni a további huzavonától, akkor megvártam volna a reakciódat és ha nem sikerül normális emberek módjára elköszönni egymástól, még utána is letilthatlak.

Szerintem inkább örülj, hogy ilyen korán kiderült, hogy nem egyenes ember.

jan. 17. 13:31
 5/13 anonim ***** válasza:
42%
3-as, nem mindenki egyforma. Elöfordulhat ilyen, én is ilyen vagyok. Persze az érzelmek ilyenkor nem a konkrét személynek szólnak, hiszen azt se tudod, hogy ki az, hanem annak, akit elképzelsz magadnak. Az ember beleéli magát, van ez így. Az eszemmel nyilván a realitás talaján maradok, de az érzelmek visznek a susnyásba.
jan. 17. 13:35
 6/13 A kérdező kommentje:

Mindenképp jobb így, mint utólag.

"Érzelmek" alatt a szimpátia, lelkesedés, hogy végre egy normálisan kommunikáló férfi, akinek vannak gondolatait. Ezeket le tudta írni helyesen és normálisan.

Úgy éreztem, ő jobban várja a randit, mint én. Többször írta, hogy nagyon drukkol nekünk és élőben is ilyen jól tudjunk beszélni, stb.

Emiatt érthetetlen nekem.

Vagy csak szórakozott? Ennyi elég, hogy online beszélgetünk, de ha randira kerül a sor, akkor eltűnik? Így visszagondolva, én vetettem fel, hogy élőben találkozunk, de örült neki. Volt is egyből randihelyszín ötlete.

jan. 17. 13:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Az van, hogy mégsem ismerted, és a kitalált pasidba szerettél bele.
jan. 17. 14:58
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem szerettem bele, csak szimpatikus volt.

Kölcsönösen vártuk a találkozót. Mindig normálisan, intelligensen írt.

Ezért furcsa, hogy letiltott reggelre. Meg is írhatta volna.

jan. 17. 15:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát, nekem az jutott eszembe, hogy házas/van párja, mellette ismerkedett veled, de gyanút fogott a nő (ezért tiltott le).

De az is lehet, hogy szingli, de másokkal is ismerkedett rajtad kívül, és más jobban tetszett neki, veled pedig nem kommunikálta le korrekten, hogy mégse (ez gyáva dolog, de neki kényelmesebb).

Abban nem hiszek, hogy csak úgy beijedt.

jan. 17. 15:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Más nővel előbb találkozott.

A neje váratlanul hamarabb hazajött az üzleti útról/családlátogatásról/előbb kiengedték a kórházból.

jan. 17. 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!