Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ekkora probléma ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora probléma ha a férfi nem vékony?

Figyelt kérdés

Itteni női vélemények szerint egy 180 cm magas 35-50 közötti férfinek hány kgnak kell lennie?

60

65

70

75

80

85

Több

jan. 15. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 A kérdező kommentje:

59

Már a saját linkemet sem nyitja meg. Nemrég cseréltem az iphonet egy xiaomi androidos fossra. Vannak érdekes jelenségek. A fb linknél nem nyitja meg hozzà az appot, hanem a böngészőben szeretné megnyitni. De ott nem vagyok bejelentkezve és mindig elfelejtem a jelszavam.

jan. 15. 14:23
 62/76 anonim ***** válasza:
74%
Legalább bizonyítottad, hogy ostoba vagy. Innentől minek vitatkozni.
jan. 15. 14:25
 63/76 A kérdező kommentje:

62

Mindent elgelejtek 😀

jan. 15. 14:32
 64/76 anonim ***** válasza:
95%
Gelejts el mindent lol :D Tanulj meg írni zsírgörény.
jan. 15. 14:33
 65/76 A kérdező kommentje:

Kockázatos nekem írni. Dolgozom közben és nem szeretik azt aki telefonozik.

Mi az a zsìrgörény? Már ketten is írtàtok. 🤔

jan. 15. 14:36
 66/76 anonim ***** válasza:
78%
Ez olyan fontos és sürgős kérdés volt ma, hogy kockáztatod a munkádat? :D (vagy találj ki hihetőbb kamut, mert nem tanultál meg helyesen írni)
jan. 15. 14:37
 67/76 A kérdező kommentje:

Nem kamu.

Hogy ne unatkozzak munka közben arra használom az oldalt.

jan. 15. 14:42
 68/76 anonim ***** válasza:
36%
Ami engem illet, 180/ 75-85 a reális szerintem. 85-90, ha mozog, tehát van egy jó izomzata. Nekem a 168 centimhez a 58-60 kiló volt a legideálisabb, de minimum mozgással (és izomzattal) izmosan más lett volna a top súly/alkat. Most 75 vagyok, mert nem mozogtam többet az elmúlt 10 évben sem, mint 60 kilós koromban. A test öregszik, az anyagcsere lassul. Látom a zsírpárnákat. Gyanítom a kérdező is látja a saját testén, ha van tükre. Na, ezt hívják elhízásnak kérdező. Ami nem vonzó és ezt el kell fogadni. Ha nem tetszik, tenni kell ellene. Ha jó elhízva, fölös zsírpárnákkal, akkor nem hisztizni. Mást nem lehet tenni.
jan. 15. 14:44
 69/76 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy miből állnak azok a kilók, vagyis mennyi a testzsírszázalékod.

180 centis magassághoz lehetsz 85 kilós úgy is, hogy hájas vagy, meg úgy is, hogy izmos. A két testkép teljesen más, és az elsővel sokkal kevesebb esélyed van a nőknél.

A BMI csak átlagos, nem sportoló embereknél használható. Egy csupa izom tornász a BMI-je alapján túlsúlyos lenne, ami nyilván abszurdum.

jan. 15. 15:42
 70/76 anonim ***** válasza:
A kérdező 110 kiló, nem sportol, csupa háj.
jan. 15. 16:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!