Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora probléma ha nem akarom más gyerekét nevelni?
Szived joga válogatni. Ne gyerekeseket keress.
Amugy tudok ilyen gyerekellenes pasikrol, akik viszont szerelmesek lettek egy egy r.bis szexi nőbe akiknek gyereke van es egyutt élnek meg hazasság lesz:D
Elotte meg á, neki nem kell nő gyerekkel:D
El ne hidd! A gyerekes nők naná hogy el fognak hordani mindenfélének, mert nem fogadod be őket a kölykükkel. Nem kell bedőlni nekik, teljesen normális, hogy nem akarod más génállományát eltartani - én sem tennék ilyet.
Egyébként meg mindenkinek jogában áll elutasítani valakit, teljesen mindegy milyen okból. Azért az ember megválogatja, kivel él együtt.
A szomszedunk egy szingli anyuka.
Hosszu fekete haj nagy mellek rovid kisgatyákban jár, ahogy hallom a pasikat nem győznek neki csicskulni
A gyk-n meg mennek ezek a fúj, gyerekes nők brrr dumák :)
4
Nekem van egy lányom, páromnak nincs gyereke és sajáthoz nem is ragaszkodik (az elején közöltem, h több gyereket nem vállalok). Teljesen jól működünk 3an.
De! Én sose fújtam olyan férfira, aki nem akar gyerekes nőt (Én még gyerekkel is elgondolkozom, h nem kéne olyan férfi, akinek van gyereke)...teljesen érthető. De legtöbbször normális stílusban nem tudják közölni sokan, h nem kell olyan ember Nekik, akinek gyereke van.
N 30
Nincs evvel semmi baj.
Nyilán annak nem tetszik aki emiatt hátrányban van.
#5-nek: Az két külön dolog, hogy szexre vagy tartósra keres az ember. Nekem még sose volt szexkapcsim, de én is tudok olyan anyukát mondani, akit hamarabb levarrnék, mint a 18-22 éves lányait, pedig azok is gyönyörűek. Vagy olyan kollégát, aki késő 40-esként veri a 20-30as csajok 85%-át minden téren.
Az viszont teljesen más kávéház, hogy tartósan az ember más fattyát nevelgesse... Én max. akkor mennék bele ilyenbe, ha már nekem is lenne mástól gyerkőcöm.
Szerintem az teljesen normális, hogy a legtöbb gyermektelen férfinak egy gyermekes nő TARTÓSRA kizárt.
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!