Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora probléma ha nem akarom más gyerekét nevelni?
Unatkozol, ha ezen kattogsz. Ha nem akarsz, nem lesz pulyas csajod. Kinek probléma ez? Anyuka, szomszéd, haver akinek a csja3 bekapta a legyet?
26 vagy, ekkor saját gyereket sem akarnak a férfiak, eretlenek még hozza, majd 10 év mulva
Ugorjunk
Én is mindig azt mondtam, hogy nem kezdek gyerekes pasival.
Egyedülálló anyuka lettem és megértem ha nem kezd valaki gyerekes nővel. Nem kötelező! Meghagyom a döntést a férfinak.
Hát elég sok férfi van, aminek nem kizáró ok a gyerek.
Neked az, nem kezdesz velük és kész.
De itt egyesek megnyilvánulása szánalmas, az ilyet elküldeném a fszba. Épp erre írtam, h nem mindegy h közlöd ezt valakivel. Ha ilyen stílusban akkor nem kell tátott szájjal lesni...
Én se tudnék nőként olyan pasival összejönni, akinek van gyereke, pedig szeretem a gyerekeket és én is szeretnék majd. De ha van egy párom, akkor nekem ő az első, de ha valakinek van gyereke, akkor neki ő az első (és ez így van rendjén), nem én.
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!