Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ekkora probléma a nőknek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora probléma a nőknek ha valakinek akcentusa van?

Figyelt kérdés

Nem beszélem tökéletesen a nyelvet de megérteni megértek mindent és egyszerűbben mindent el is tudok mondani viszont akcentusom van és nem tudom hogy tudok e látványos javulást elérni benne mivel már 25 éves voltam amikor elkezdtem tanulni.

Már második eset hogy egy lánnyal átmegyünk Tinderről What's Appra több napja beszélgetünk írnak nekem egy csomót de aztán jön a hangüzenet megjegyzik hogy elég erős akkcentusom van aztán ghostolás...

2023. máj. 14. 07:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Honnan jottel? Milyen akcentusod van?

A reszleteket nem ismsrve,nem lathato at,mi lehet a bajuk.

2023. máj. 14. 07:49
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Tájszólás? Ilyenektől én is gjostingolok..
2023. máj. 14. 07:52
 3/12 A kérdező kommentje:
1-es Osztrák vagyok. Próbáltam keresni egy videót hogy milyen amikor egy osztrák magyarul beszél, de sajnos nem találtam.
2023. máj. 14. 08:05
 4/12 anonim ***** válasza:
56%
Csak az ostobáknak probléma.
2023. máj. 14. 08:06
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem az kifejezetten szexi! 😊
2023. máj. 14. 08:10
 6/12 anonim ***** válasza:
23%
Próbálj meg magyarul beszélni és megszűnik a problémád!
2023. máj. 14. 08:11
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem volt egy latino barátom itthon és mondta, hogy elég vegyesen ítélik meg, vannak, akik tartanak tőle (ugyebár a kevésbé világlátott, tanulatlanabb, nyelveket nem beszélő nők), mások meg kifejezetten szexinek találják, mint én is :D Szóval nyugi, lehet csak nem a megfelelő lányokat találtad meg eddig. Én előbb lennék osztrákkal, mint magyarral😅🤫
2023. máj. 14. 08:38
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Hát a bajor féle akcentus meg némezül is raszító
2023. máj. 14. 08:53
 9/12 anonim ***** válasza:
33%
Nem emiatt koptatnak le, csak erre fogják. Valószínűleg nem nézel ki teljesen tökéletesen, emiatt a magyar nők nagy részénél ki is estél.
2023. máj. 14. 09:18
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem az akcentus a bajuk. Az a bajuk,h azt hiszik,h hmarosan ugyis visszamesz Ausztriaba es itthagyod oket Budapesten.
2023. máj. 14. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!