Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ekkora probléma a nőknek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora probléma a nőknek ha valakinek akcentusa van?

Figyelt kérdés

Nem beszélem tökéletesen a nyelvet de megérteni megértek mindent és egyszerűbben mindent el is tudok mondani viszont akcentusom van és nem tudom hogy tudok e látványos javulást elérni benne mivel már 25 éves voltam amikor elkezdtem tanulni.

Már második eset hogy egy lánnyal átmegyünk Tinderről What's Appra több napja beszélgetünk írnak nekem egy csomót de aztán jön a hangüzenet megjegyzik hogy elég erős akkcentusom van aztán ghostolás...

2023. máj. 14. 07:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
miért pont budapesten? ide csak pesti nyomoroncok regisztrálnak?
2023. máj. 14. 12:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez furcsa számomra. Én azt tapasztalom a környezetemben, hogy az emberek tisztelik azokat, akik külföldiként/idegen származásúként megtanulják a nyelvünket. Manapság már ritka is, mert sok külföldi valami multinál dolgozik, pl angol nyelvű irodában, és már nincs szükség megtanulni magyarul.

Nálunk a családban van olasz férfi, már 40+ éve itt él, de még mindig tökéletes olasz akcentusa van a magyar beszédében 😃 nem szól be erre senki neki. Szóval nem igazán értem min múlik ez 🤔

Szóval lehet, hogy nem az akcentusod az oka neki? Hanem pl az, hogy ezen agyalsz, és ez elveszi az önbizalmadat?

Amúgy azt nyugodtan kiírhatod társkeresőre, hogy osztrák vagy. Arra sok magyar nő tapad, ha valaki nyugatról jött. Bár nyilván azzal meg vigyázni kell, hogy ne azért tapadjanak rád, mert gazdag nyugatinak hisznek.

2023. máj. 14. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!