Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkereséshez igazából nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkereséshez igazából nem elég az igyekezet, szerencse is kell?

Figyelt kérdés

Leírom röviden a kontextust, én járok többfelé társaságba meg programokra (tánc, túrázás, stb), nem kimondottan csak az ismerkedés a cél, de az is benne van. Szóval én nem gondolom azt, hogy ne lennének lehetőségek,fórumok találkozni másokkal, vágy beszélgetést kezdeményezni, de mégis párkapcsolatot találni igen.

Múltkor elmentem egy túrára, ahol velem egykorú, 25-30 közti fiatalok voltak és eleinte izgultam mi lesz, de mindenki teljesen normális, nyitott volt, voltak közösségi játékok, mondták is, hogy nyugodtan szólítsuk meg azokat az embereket, akiket nem ismerünk. És nem csak a lányokkal tudtam tök jókat beszélgetni, hanem más srácokkal is, akik elvileg a konkurencia, de ettől függetlenül sok közös témát sikerült találni. Szóval ez a része tök jó, viszont találni egy olyan lányt, akivel kialakulhat valami több is olyan nehéznek tűnik, amíg csak barátkozni kell, addig nincs nagy tétje a dolognak, de utána a közösség előtt is felvállalni a közeledést elég sok kockázattal jár. Persze csak az nyer, aki mer, de úgy érzem sok szerencse kell ehhez, nem elég az, hogy tetszik meg tudtok beszélgetni, több kell ahhoz, hogy elinduljon valami.

ma 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerencse mindenhez kell az életben, kivétel nélkül. A társkeresés se kivétel ez alól.
ma 10:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Külső az elsődleges aztán a szöveg, szociális szkillek, aztán a vagyon, anyagi helyzet. Igazából ezek közül kettő szinte kizárólag a szerencsén múlik, tehát hogy milyen külső adottságokkal rendelkezel az szerncse kérdése, milyen genetikát örökölsz. A szociális képességek is jórészt öröklöttek, de legalább ezen lehet fejleszteni, szóval itt már kevésbé játszik a szerencse faktor. A vagyoni helyzet is lehet szerncsén múló dolog, de itt is kemény melóval fel lehet tornászni az anyagi szintet.

Az viszont kizárólag szerencsén múlik, hogy találkozol-e egyáltalán olyan emberekkel akik hajlandóak ismerkedni veled. Mondjuk ha jól nézel ki akkor sokkal könnyebb lesz ez is, hiszen jóval nagyobb %-ban leszel vonzó, szóval nem kell nagyon erőlködni.

ma 10:52
 3/6 anonim ***** válasza:
7%
Legalább felmerted a konkurenciàt? Jobbnak kell lenni mint a kiszemelt nőnek az osszes többi férfi próbálkozòja. Leginkább anyagi helyzetben és külsőre.
ma 10:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Jókor, jó időben, jó helyen.

Akár örökre elkerülhetik egymást az emberek.

Csak egy példa... Ő minden héten vasárnap jár vásárolni, te pénteken

ma 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenhez kell szerencse. Meg azért egy kis bátorság is - azzal nincs kisegítve az ismerkedni akaró, hogy "jaj, inkább nem ismerkedem a Cilivel / Józsival, mert mi van, ha visszautasít meg mi van, ha beleszólnak a többiek, fú, de ciki".
ma 11:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Természetesen ehhez is kell szerencse.

Én 13 éve nyertem egy ösztöndíjat az USA-ba, ahol találkoztam egy gyönyörű és intelligens orosz lánnyal, aki ugyanazon ösztöndíjprogramban vett részt. Éreztem, hogy van köztünk valami, de aztán ő egy másik városba utazott, mert oda szólt az ösztöndíja. Próbáltam egy ideig vele kommunikálni FB-on, de egy idő után nyilván az ottani élete és az ottani társaság fontosabb volt a számára. Meg köztünk úgyis csak egy 2-3 napos ismeretség volt, amolyan szimpátia, ami aztán nem tudott kibontakozni és folyatódni. De egyértelműen éreztem rajta, hogy köztünk lehetett volna akár komolyabb is.

Azóta sokszor elképzeltem, hogy vajon hogyan alakult volna az életem, ha egy városban maradunk. Akkor lehet, hogy nem Magyarországon élnék, hanem máshol, ő lenne a feleségem, és tőle lenne gyerekem, nem mástól. Az egyik legklasszabb lány volt, akivel valaha találkoztam, és vele lehet, hogy most boldogan élnék valamilyen teljesen más életet.

Vagy nem. Ki tudja.

ma 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!