Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan társkerezzek ha közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan társkerezzek ha közben lett ismerettségem?

Figyelt kérdés

Korábban regisztráltam társkerre, lett egyetlen egy normális akivel tartom a kapcsolatot online, egyszer találkoztunk még, és amolyan barát lett(mármint nem szex meg ilyenek hanem sima barát)

Szinte naponta beszélünk videocsetelünk honapok óta van egyfajta lelki kapocs.

Én korábban ahogy regeltem pár hét múlva ki is regisztráltam onnan, mert mindenki vagy csak szexre megy vagy foglalt vagy ronda, igazából kicsinált a társker.

Tehát a meglevő barát tudja hogy ő az "egyetlen" és hogy nem társkerezek meg semmi.

De pár hónap netes társker szünet után szeretném újra megpróbálni es regisztrálni.

És ha megtudja a meglevő "barát", lehet zokon veszi, vagy ignorál ez miatt és nem akarom "elvesszíteni",(ellenben lehet ő meg simán fent van és ismerkedik. Moziba is megy, nekem azt mondja haverral, de kitudja, lehet vmi randi. Es korábban is volt hogy elkezdett hanyagolni aztán visszatért és szidta a csajokat(tehát valszeg próbálkozott es elutasították), de nem nyomozok meg semmi, ezek feltételezések.

Szóval hogy lehetne úgy regelni társkeren ha megtudná egy barátom hogy jól fogadja, és attól még ne tiltson le vagy bármi, hanem maradhasson a "kapcsolat"?

ma 08:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ez a barát többet akar tőled, csak nem tudja hogy hogyan nyomuljon, hogy jelezze ezt neked és inkább azt várja hogy te kezdeményezz ezen a téren.
ma 09:33
 12/30 anonim ***** válasza:
58%

#10 És ennek mi az oka? Mi kellene ahhoz hogy kikerüljön onnan?

Szerencsétlen töri magát érted, hónapok óta szinte naponta beszélget veled, reménykedve hogy majd lesz valami.

Egy férfi sem fektet ennyi energiát egy nőbe ok nélkül!!!

Így viszont teljesen érthetően fog rád berágni ha ennek ellenére visszaregelsz társkerre.

ma 09:39
 13/30 A kérdező kommentje:

Szerintem nem akar többet tőlem, ez max csak arrol szólhat nála, hogy ló nincs. Elvégre nemigen jön össze neki senki.

Tehát ha akar is engem, az csak az, hogy mert a semminél jobb, vagy a 100 bol végre egy csaj leáll vele.

Nem azert akar vmit (ha akar)mert tőlem lenne elájulva, hanem csak olyan alapon, hogy végre egy a sokból.

Ő nem az aki kiszúrt magának egyet crusha van es arra rámegy annyira tetszik neki vele álmodik meg minden a többi meg elmehez a búsba is az is aki nyomul vagy tapadna rá, hanem olyan tipus aki mindenkinél próbálkozik hátha egy befigyel.

Ilyen alapon persze hogy nyomul" de nem zaklat nem tapad ilyen tekintetben nem irritál. Ha meg is esik, lehűtöm.

ma 09:43
 14/30 A kérdező kommentje:
12 neked kéne ilyen férfi aki zsarol meg amiket leírtam?
ma 09:43
 15/30 anonim ***** válasza:

Az ilyen "barátságokat" le kell zárni és lehet új lappal indítani. Nincs értelme fenntartani ezt az ismeretséget.

Viszont szerintem érdemes lehet egy önvizsgálatot is tartani, mert ha egy ilyen rövid szöveget is ennyire zagyvásan írsz meg, akkor vajon milyen képet kapnak rólad a férfiak? Mennyire egyértelműek a szándékaid, viselkedésed? De ezeket tényleg csak elmélkedős kérdésként tettem fel, nem kell rá válaszolni nekem.

ma 09:46
 16/30 A kérdező kommentje:

Korábban is voltak ilyen fiúbarátaim akire gondolok az valoban társ is, ő pl nekem mindog azt mondta nem baj ha pasizom vagy barátom van szivesen beáll a sorba is. Vagy ha csak akkor leszek vele ha szakitok neki az is jó. Nem zavarja hogy nem ő a no1 nekem.

Vele több éves évtizedes kapcsolatom van tinikortól, csak felnőve sajnos zavart lett:( ma már iszik agressziv nagyon durva. Es már nem bírtam nézni ahogy süllyed:(

ma 09:47
 17/30 A kérdező kommentje:
15 nem szeretném lezárni. Ezért a kérdés. Szeretném megtartani.
ma 09:48
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Így viszont nagyon önzően kihasználod szerencsétlent!

Mert kvázi csak egy lelki szemetesnek tartod!

Ez teljesen ugyanaz az eset mint amikor egy férfi hiteget egy nőt, de gyakorlatilag csak szexre tarja!

Te csak a saját érdekeidet tartod szem előtt, vagyis hogy legyen egy lelki szemetesed, az hogy ő közben lehet hogy beléd szeret és ezáltal sérül, az már téged nem érdekel.....

ma 09:49
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egészségtelen a kapcsolatod ezzel a "baráttal". Nyugodtan megszabadulhatsz tőle.
ma 09:54
 20/30 A kérdező kommentje:

Minden kapcsolat 2 emberes.

Nem létezik olyan amit irsz különben nem lenne kapcsolat.

Mindkét félnek szubjektiv az melyik miért van benne.

Én A dolog miatt, ő meg B dolog miatt.

Nem feltétlen kell egyeznie A nak és Bnek.

Nem vagyok önző hisz eleve azért is találkozom vele es vittük át személyesbe is, mert Ő akarta azt is nem én. Nekem elég lenne az online.

Még a kérdésben is látszik hogy ő "dominál" es odafigyelnék arra hogy ne sértödgessen ne okozzak "bajt" vagy rosszat neki.(ellenben a hátam mögött ő siman lazán ismerkedik lehet regelve is van meg stb. Pont én nézem őt is nemcsak magamat.)

ma 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!