Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan társkerezzek ha közben lett ismerettségem?
Korábban regisztráltam társkerre, lett egyetlen egy normális akivel tartom a kapcsolatot online, egyszer találkoztunk még, és amolyan barát lett(mármint nem szex meg ilyenek hanem sima barát)
Szinte naponta beszélünk videocsetelünk honapok óta van egyfajta lelki kapocs.
Én korábban ahogy regeltem pár hét múlva ki is regisztráltam onnan, mert mindenki vagy csak szexre megy vagy foglalt vagy ronda, igazából kicsinált a társker.
Tehát a meglevő barát tudja hogy ő az "egyetlen" és hogy nem társkerezek meg semmi.
De pár hónap netes társker szünet után szeretném újra megpróbálni es regisztrálni.
És ha megtudja a meglevő "barát", lehet zokon veszi, vagy ignorál ez miatt és nem akarom "elvesszíteni",(ellenben lehet ő meg simán fent van és ismerkedik. Moziba is megy, nekem azt mondja haverral, de kitudja, lehet vmi randi. Es korábban is volt hogy elkezdett hanyagolni aztán visszatért és szidta a csajokat(tehát valszeg próbálkozott es elutasították), de nem nyomozok meg semmi, ezek feltételezések.
Szóval hogy lehetne úgy regelni társkeren ha megtudná egy barátom hogy jól fogadja, és attól még ne tiltson le vagy bármi, hanem maradhasson a "kapcsolat"?
“társkerezzek”
Ez mi?
“Ismerettség”
Helyett: ismer - ismeret - ismeretség.
Ne ebbe köss már bele
Tarsker(tul hosszu szó kiírva es minden értelmes érti így is)
Ismerettség (ösezekevertem a pl kötöttség molettség meg stb vel. Bakker reggel van)
Úgy hogy megmondod neki hogy visszaregisztrálsz mert bár ő nagyon jó barátod, de attól még párkapcsolatra is szükséged van.
Bonyolult?
Ő a barátod, nem a társad. Semmi köze ahhoz, hogy te társat is keresel.
Ha ezen megsertodik, akkor nem a barátod.
Egy rakat férfi ha kvázi közöm sincs hozzá, nem is szeret szerelmes, nem is kellek neki esetleg, de ilyen birtoklók a semmire.
Ilyeneknek valahogy az fekszik csak, hogy kb kutyám macskám se legyen. Különben zsarolnak vagy lelépnek.
Tehát így ilyen "barátom".
Hogy bevágja bármikor a zsarolást. Ahogy volt is már erre példa más kapcsán masképp. Ez neki az "aduász lapja." "Fogás" rajtam.
Igazábol igy van egyfajta "hierarchia", hogy én vagyok az "alárendelt", mert én kötődöm jobban, én nem akarom őt elveszíteni, igy automatikusan is ő kerül "dominánsabb vagy dirigálós vagy magasabb" pozícióba, mégha nem is egy domináns pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!