Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van incel a környezetedben?
Tehát a környezetedben ismersz olyat, akire igaz lenne ez a jelző? Csak szeretném felmérni, hogy ki mit tapasztal ezzel a témával kapcsolatban.
Mert az én ismerettségi körömben kövér és vékony, alacsonyaknak, magasaknak és mindenféle külsejű férfinak van barátnője.
Ezért én nem ismerek, de ez csak én nézőpontom és kíváncsi vagyok a tiétekre. Ismertek személyesen incelt?
ismerek, én vagyok az XD
# 7 nektek a rózsaszín pirulát kellett bevenni?
Igen, három gyerekkori barátom is ebbe a csoportba tartozik. Érdekes egyébként, mert a társaságból rajtuk kívül már mindenki komoly párkapcsolatban/házasságban él.
Az egyszerűség kedvéért legyen A,B,C.
A az itteni tipikus incelnek megfelelő. Alacsony, kopasz, kis keresettel. Meg sem próbált soha ismerkedni, mert "minek". Mivel nem próbálkozott soha kapcsolata sem volt, pedig már 32 éves.
B gyerekkori trauma miatt nem alakított ki kapcsolatot. Tinédzserként volt egy barátnője, aki csúnyán átverte. Azóta nem bízik a nőkben és kb. ugyanaz a véleménye, mint az itteni nőgyülölőknek.
C az a jámbor, fura kategória. Mindig akart kapcsolatot, de ijesztő és fura volt a viselkedése a nőkkel (kirakta őket háttérnek miután megismert egy nőt, utánanézett interneten stb.). Ezenkívül csak olyan nővel akart kapcsolatot, akiket az itteni incelek "top" kategóriába sorolnak. Mivel sosem viszonozták a közeledését ő is ugyanazt fújta, mint a többi incel (chad, pénz, kocsi). Most egy szolidabb megjelenésű nő akart vele ismerkedni, de ha nem beszélem rá legalább egy találkozóra lerázza, mert "nincs meg a szikra". Végül belement a randiba és másnap már azt újságolta, hogy mennyire szerelmes. Meglátjuk, hogy mi lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!