Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a helyzetet már kezeltetni kellene?
Szeretném azzal kezdeni, hogy mindig is egy csendesebb, visszahúzódóbb személyiség voltam. Talán ez köszönhető a gyermekkorban átélt dolgoknak vagy egész egyszerűen ilyen az alaptermészetem. A nők terén hatalmas sikereket nem könyvelhetek el hiszen úgy érzem mindig is én voltam az akadály benne, hogy sikerüljön kialakítani és fenntartani egy hosszútávú kapcsolatot velük. Ha nyitottak felém egész egyszerűen elszégyelltem magamat vagy próbáltam tudomást sem venni róluk mert úgy éreztem hogy nem én vagyok a megfelelő a számukra. Volt néhány eset amikor nagyon nagyon nehezen közelebb kerültem néhány nőhöz de ezek a kapcsolatok is miattam értek véget. Valamilyen oknál vezérelve kitartóak voltak ezek a nők és hiába látták rajtam, hogy reménytelen eset vagyok, ennek ellenére mégiscsak megismertek közelebbről és talán olyan dolgot láttak meg bennem amit én a mai napig nem vagyok képes észre venni saját magamban. Ha a szexre került a sor akkor én nem engedtem meg igazán, hogy a nő hozzám érjen mert szégyelltem mindig is a megjelenésemet, a testalkatomat és a péniszem méretét is. Orálisan kielégítettem őket de több nem történt mert nem engedtem. A másik probléma pedig az volt, hogy úgy érezték mintha egy idegen emberrel lennének együtt (nem mutattam magamból semmit sem a külvilág felé, számukra sem engedtem meg azt, hogy úgy igazán közelebbről megismerjenek - hosszú hónapok eltelte után is mindig újabbnál újabb dolgokat tudtak meg rólam) és végül feladták az egészet. Bennem hatalmas feszültség volt nap mint nap amiatt, hogy egyáltalán miért pont velem vannak mikor sokkal de sokkal normálisabb férfit is választhattak volna maguknak. Ha az utcán sétáltunk kézen fogva és az emberek ránk néztek azonnal olyan gondolataim támadtak, hogy biztosan nevetségesnek tartanak engem, mégis hogyan képzelem, hogy egy ilyen gyönyörű nő mellett vagyok.
Azóta eltelt néhány év és teljes mértékben leépítettem a nőkkel való minden kapcsolatot annak köszönhetően, hogy a mai napig nem tudtam elengedni ezeket a gondolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!