Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy kezeltetnem kellene magam?
Nos, 16 eves vagyok, most van eloszor baratom. A lenyeg az, hogy nagyon szeretem ot, es o is szeret engem, ezt tudom, de sok csalodast, fajdalmat okoztunk a masiknak. Foleg o nekem. Nincs 3.szemely a.dologban, arrol van szo, hogy o 24 eves. Es neha egyaltalan nem ertunk egyet, orokke veszekszunk, van hogy napokig nem beszelunk, a rekord eddig kereken 1 het volt. Megbeszelni mar ugy velem, hogy nincs ertelme, o mindig azz hajtja, hogy valtozzak. Ne legyek buszke , mutassam ki az erzeseimet, legyek mas...de ha en kerem tole pl, hogy ne lajkolgassa a fel facebookot, termeszetesen a noket..akkor o kimagyarazza hogy az csak egy like, de en sose lajkolnek neki , akit allitolag szeretek..az a baj hogy nem nagyon talalkozunk az utobbi 3 honapba. :( nem lakik tolem messze, kocsival 20 perc.
De en ebbe az egeszbe bele faradtam, nem csak annyi a baj amit leirtam. Jaj, irhatnam evekig! Azt veszem eszre, hogy nincs ertelme az egesznek, nem ertem miert birtokol, ejszaka felkelt, hogy holvagyok. Nem akarja hogy elmenjek barhova, hogy jolerezzem magam..nem mintha eljarnek.
Kozbe meg egyaltalan nem jovunk ki. Mindennap osszeveszunk, o letilt...es ez mar hetek ota igy megy. Nem alszom, alvas zavarom van, suliba jarok es suli idobe, pl tegnap 3 orat aludtam. Egesz este sirtam, vartam hogy vissza tiltson. Es irjon nekem.
Ez semmi, nem tudok kommunikalni masokkal. Beszelnek hozzam, es nem tudok oda figyelni.
Orokke o jar a fejembe, es az, hogy miert kaptam ezt az erzest, banom hogy megismertem. 😢 neki adtam a szuzessegem..😢
Es sok mindennel eltaszitottam magamtol, direkt irkaltam a baratjaival, hogy feltekeny legyen..volt hogy napokig nem reagaltam a hivasara, az uzeneteire. Stb...en is hibas vagyok. De neha, sot kb mindig azt erzem hogy nincs ertelme helyre hozni...mert ketelkedem az erzeseiben, neha azt latom hogy szeret, illetve erzem. Es neha kihozom belole a legrosszabbat, ahogy o mondja.
Lassan bele bolondulok ebbe az egeszbe..😢
Mitcsinaljak???
NEM BIROM NELKULE ELKEPZELNI AZ ELETEM.
HOGY SZAKITANEK? BELE IS HALNEK😢
Akkor is az az egyetlen megoldás, hogy szakitasz. Úgyis jön a következő, hisz mindig jön, nem all meg a világ mert te epp mar nem vagy szűz.
Ha nagyon nem akarsz, akkor mond el neki amiket itt leírtál, mondd el hogy nem vagy boldog. Ha szeret es tenyleg fontos vagy neki akkor valtoztatni fog. Ha meg nem akkor egyetlen mód van.
Szerintem a saját magad boldogságát helyezd az előtérbe, egy srac miatt nem fog megállni az elet
Belebolondul nem érdemes.
Azt viszont neked is át kell látnod, hogy jelen pillanatban te nem vagy boldog ebben a párkapcsolatban és vélhetőleg a párod sem az. Szóval valamit lépned kell: vagy szakítani, vagy nagyon gyorsan rendbe szedni a párkapcsolatodat. Utóbbihoz viszont két ember kell, és őszintén, a nem találkozással, veszekedéssel, letiltogatással, állandó cseszegetéssel a párod nem tűnik ebben partnernek.
Az sem segít, hogy első szerelem, az ember minden hülye hibát elkövet és nagyon nehezen viseli, hogy vége, vagy a vége felé közelít. Az, amit leírtál (nem tudsz odafigyelni, kommunikálni, telesírod a kispárnádat) teljesen normális reakció, emiatt még nem kell kezeltetned magad :) Viszont azt ajánlom zárd rövidre a dolgot: vagy hagyd ott a francba, vagy próbáljátok meg tiszta lappal, sokkal nyugodtabban újrakezdeni - bár ha túl sok a tüske akkor ez nem biztos, hogy működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!