Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valaki? Elmebeteg lettem? Kezeltetnem kéne magam? Nagyon kivagyok!
Az a nagyon nagy gondom, hogy beleszerettem egy fiúba. Ez még nem is lenne nagy baj, de nagyon híres. Eddig élőben egyszer beszélgettem vele, azonnal végem lett a barna szemeitől.. Azóta folyton csak sírok, belülről szorít valami, mert tudom, hogy sosem lehet az enyém. Fájdalmat érzek belülről, hiába, hogy nem mutatom a külvilág felé. Már arra is gondoltam hogy kiköltözöm Németországba (megtudnám oldani, mert apukám kint él, ráadásul pont abban a városban), és ott kezdeném a sulit, félévtől, miatta. Bármire képes lennék. Fogalmam sincs mit csináljak.. :( Menjek pszichológushoz? Vagy majd elmúlik? Kérem valaki adjon tanácsot!! :\\\\\\\'(
(Kíméljetek légyszi a lehordós válaszokkal, nincs rá szükésgem. Ja, és nem vagyok emós.)
Hehe, ez kicsit érdekes. Hidd el lesz majd más akibe még ennél is jobban szerelmes leszel. Elfog múlni ne aggódj. =)
Amúgy korod?
L/15
19/L
Amúgy nem AFC. Leírtam, tisztán és érthetően, hogy németország. Magyarul a banda német.
Szia!
Szerintem ez egy fellángolás.Mióta érzed ezt?
Mivel írtad,hogy sosem lehet a tiéd akkor miért költöznél ki?Csak rosszabb lenne,sztem.
El fog múlni,legalábbis én így gondolom!
Fellángolás, majd elmúlik
Ez nem szerelem, mert a szerelem az amikor kölcsönösen szeretitek egymást, ez csak egyoldalú...és ha reménytelen, hagyd a pi***ba...
L/14.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!