Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez elmebeteg csajozós szöveg?
Figyelt kérdés
"Szia, szerinted hülye fejem van?"2010. márc. 6. 23:15
1/11 anonim válasza:
nem elmebeteg, csak egyszerűen gáz
:D
2/11 anonim válasza:
Ez annyira szar, hogy nem is nevezném csajozós szövegnek.
3/11 anonim válasza:
És azt várod hogy majd megsajnál, vagy mi?:D
4/11 anonim válasza:
Ritka sz*r és nevetséges.. főleg ha a csajozáshoz ilyen szöveg kell
5/11 anonim válasza:
xDxD
hozzám mikor vki ilyen szöveggel jön oda a válasz "szia hát bocsi de nem vagy 1szépség" aztán koppannak 1et és leesik h nem vagyok olyan szőke mint a hajam:)
16/L
6/11 anonim válasza:
A válasz: Igen, örülök hogy magadtól rájöttél
8/11 A kérdező kommentje:
Nah... én is így gondoltam
2010. márc. 6. 23:25
9/11 anonim válasza:
Azt kell kérdezni?
"Szia! Szerinted hülye fejem van? Várj, ne válasozlj..
Ha igennel válaszolsz sz*rráverem a pofád, és vaginádon vígan vihánckodni fogok.
Ha szerinted meg nincs hülye fejem, akkor gyere el randira velem, mert ha nem, akkor lefosom a bokád!
Na?"
10/11 anonim válasza:
Először kérdezd meg ezt tőle, aztán mehet a "sok közös van bennünk" szöveg. Tuti bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!