Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyha azok a nők akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha azok a nők akik nem elhízottak, már átlagos szintről indulnak, akkor azok a férfiak akik nem alkoholisták, úgyszintén már legalább egy átlagosak?

Figyelt kérdés

Egy 2022-es tanulmány szerint a magyar férfiak 37%-a orvosi értelemben vett alkoholista. Ez nagyjából megegyezik a nők elhízottságának arányával Magyarországon.

Köztudott hogy a világ egyik legelhízottabb női a magyarok. Így sokan azt mondják, hogyha egy nő nincs elhízva és nincs rajta felesleg, már legalább egy átlagos csaj.

De ha ez így van, akkor ez a férfiakra is igaz, hogy az a férfi aki nem alkesz, már egy átlagos minimum?

jan. 9. 18:18
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
39%
Kezdjük ott régen egy 180/90 férfi simán talált nőt. Ma megmondják neki hogy legyen 67-74 kg. Ha nem tudja teljesíteni? Örök magány bánat hoki haláláig pna nem jut számára.
jan. 10. 11:07
 22/33 anonim ***** válasza:
60%
Mert régen a nőknek kB kötelező volt házasodni, ha jutni akartak valamire az életben. Most már férfiként is kell teljesíteni, akkor is, ha ez egyeseknek nem tetszik. És igen, 180/90 az sok. 195 centinél okés lenne, de 180-hoz sok.
jan. 10. 12:02
 23/33 anonim ***** válasza:
Dehogy sok én 175 cm 90 kg vagyok, aki nem hiszi küldök képet, ha utána is azt mondjátok hogy sok akkor lefogyok.
jan. 10. 12:08
 24/33 anonim ***** válasza:
Küldj.
jan. 10. 12:18
 25/33 anonim ***** válasza:
Azért hiszem nehezen, mert én 169 centi vagyok és 78 kiló, amit rengetegnek érzek és aktívan próbálok megszabadulni tőle. Sajnos betegség miatt alakult ki, de küzdök ellene. Szóval nehezen hiszem, hogy aki 6 centi el magasabb nálam de 12 kilóval nehezebb, azon ne lenne túlsúly.
jan. 10. 12:20
 26/33 anonim ***** válasza:
Miért lenne egy szinten egy egészséges átlag test azzal, hogy vki nem alkesz? Azért messze nem ugyanaz. Simán lehet nem alkesz úgy is vki, hogy minden más téren egészségtelen, ill. azért a nők többségének bizonyos kor felett nehezebb fenntartani a nem elhízott állapotot, mint egy férfinek nem alkoholistának lenni.
jan. 10. 12:38
 27/33 anonim ***** válasza:
88%

"Én néha sajnálom hogy nem születtem nőnek mert mindegy hogyan néz ki bárkit megkaphat."

Tehát te összejönnél dagadt, bajszos, öreg nővel?

jan. 10. 15:28
 28/33 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy a Kádár rendszerben kötelező lett volna házasodni. De azért ha egy férfi nem volt Adonisz tudott családot alapítani akkoriban.

jan. 10. 22:07
 29/33 anonim ***** válasza:

Öregel csak azért nem mert én se vagyok öreg. A dagadt bajszos rész nem zavarna de ilyen nő nem nagyon van.

jan. 10. 22:08
 30/33 anonim ***** válasza:

És mit kell teljesítenünk? Vagy már az is baj ha nem mindenki izzad egésznap a kondiban?

jan. 10. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!