Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok senkit Kelet-Borsodban férfi tanárként 38 évesen, ha van egy 25 milliós panellakásom egy 20 ezres kisvárosban, egy 12 éves autóm, átlagos 175-180 közötti magasságom van, ehhez 78 kilóval túlsúlyos sem vagyok?
"Nagyon kevés barátom van, nem nagyon járok el semerre sem"
Ha ebben nem látsz hibát akkor nincs min csodálkozni.
2
Egyetértek. Ez nem túl vonzó sajnos.
A nők a netről mire értik, hogy fejleszd magad? Mondtak konkrétumot?
3
"Szociális szférám minimális, mióta az eszemet tudom. Ez genetika."
Nem, ez döntés és nyitottság kérdése. Mindent lehet fejleszteni, a szociális képességeinket is.
,, A nők a netről mire értik, hogy fejleszd magad? Mondtak konkrétumot?"
Nem mondtak, csak általánosan, jár el többet, keress más hobbit, keress barátokat, tanulj új dolgot szakképzésben vagy egyetemen. Utazgass!
A gond csak az, hogy az egyetlen hobbim az otthoni edzés, van fekvenyomópadom, kézisúlyzóm. Illetve a horgászat, ami szintén egy magányos sport.
7
Bocsánat, hogy ezt írom... De én nőként ezt elég unalmasnak és egysíkúnak látom. :( Nyilván egy csomó dolgot nem tudunk most rólad, és lehet van belül még több. Ezt vagy igyekszel megmutatni (nem tudom, valamiben tök okos vagy például), vagy tényleg elkezded magad fejleszteni, érdekessé tenni, barátkozni. Jókat javasoltak a nőtársaim.
8 folyt
Plusz nőként nekem fontos, hogy az értelmiségi partneremmel tudjunk közös időtöltést is végezni. Ez se nem a fekvenyomás, se nem a horgászat...
Kirándulás, koncert, mozi, fesztivál, kiállítás... Ilyesmik! Ha valakit ezekre úgy kell elrángatni, mert nem szociális, vagy tökre nem érdekli, az nagyon fárasztó tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!