Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok senkit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok senkit Kelet-Borsodban férfi tanárként 38 évesen, ha van egy 25 milliós panellakásom egy 20 ezres kisvárosban, egy 12 éves autóm, átlagos 175-180 közötti magasságom van, ehhez 78 kilóval túlsúlyos sem vagyok?

Figyelt kérdés
Igaz, még 7 millió a hitel abból az összegből, elhízott, de még csak túlsúlyos nem vagyok, naponta edzek. Nem vagyok igénytelen, minden nap más, normálisan kinéző ruha. Nem vagyok büdös, figyelek a higiéniámra. Koldus sem vagyok annyira, februártól 870 ezer ft-os bruttó bérem lesz (20% hátrányos helyzetű iskolában való tanításért járó pótlék). 30-32 évesen több barátnőm is volt, ezért sem értem a dolgom, hogy mi ez a rengeteg elutasítás azóta. A nőktől jövő válasz a neten (mert a valóságban ha ismerős családos nőtől kérdem, mi a baj velem, akkor mindig az a válasz, hogy semmi) meg annyi csak: hogy fejleszd magad! Fel nem fogom mi ez. BUÉK minden normális válaszadónak!
dec. 31. 12:33
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy te is a pénzügyeidben és a külsődben keresed a válaszokat. Rágörcsöltök erre. A kommunikációt és a gondolkodásmódot kell átalakítani, és menni fog. Pozitív gondolkodás, új, érdekes hobbik, motiváltság, ilyeneket keresnek még a 30-as nők, aki aktív, szívesen jár el otthonról.

De abban is igazad van, én is ezt tapasztalom most, hogy a korosztály, amit épp keresek már vagy most épp családos. És az sem könnyíti meg a helyzetet, hogy elutasító vagy a gyerekekkel szemben.

dec. 31. 13:02
 12/43 A kérdező kommentje:
10. Mert ott élek régóta. Rögtön jönnek, ha a fővárosban élsz, ide költözöl, mindjárt lesz valakid. Csak hát ott nem 25 millió egy kis panellakás, hanem pl 45. Szóval nem ott élek, se nem más nagyobb megyeszékhely.
dec. 31. 13:07
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

11

Igen, ezzel egyet tudok érteni.

Nem a lakás, a kocsi, meg a fizu a legfontosabb (nyilván a pézügyek is fontosak persze), hanem hogy miben találod meg a boldogságot, az örömöt, a motivációt a mindennapokra, az ambíciókat a jövőre.

dec. 31. 13:09
 14/43 A kérdező kommentje:

,,És az sem könnyíti meg a helyzetet, hogy elutasító vagy a gyerekekkel szemben."

Nem vagyok úgy elutasító, mert gyerekeket tanítok, nem jelent gondot velük a kommunikáció, a közös élet velük. Csak egyfajta szakmai dolog ez, hogy a jóból is megárt a sok néha. Plusz az a nő, aki nem hagyta el magát 35 felett gyerekkel-nem ad magára semmit-eléggé elhízott, elváltan, ott azt tapasztaltam eddig mindig, hogy levegőnek néz, vagy kihasznál, legyek papucs. Meg még várja a nemlétező szőket herceget, a helyi polgármester, milliomos vállalkozót, vagy akárkit, aki tehetős és ezer szálon van barátja (vagy amúgy is, vagy kötödésből a hatalom miatt).

dec. 31. 13:12
 15/43 anonim ***** válasza:
31%

Tanár vagy ilyen lelki problémákkal? Én nem engednélek gyerekek közelbe!

A személyiségeden is kívül is van veled gond. De mi azt a kérdésből csak találgatni tudjuk.

Pl nem vagy jóképű fiatal férfi, de a csinos fiatal nőket szeretnéd.

Vagy olyan nőket akiknek fontos az egzisztencia, de te átlag bérből élsz és hitelből van még Borsodban egy panel lakásod is. Pesten egy hétköznapi kis lakás 60 milliónál kezdődik. De amivel csajozni lehet az 100 nàl. De te egy hiteles nem kifizetett 25 milliós panelba akarnàl olyan nőt aki Pesten simán 100 milliósba élne a pasijával.

Szóval vannak nem átgondolt dolgaid.

dec. 31. 13:24
 16/43 anonim ***** válasza:

14

Ez a világlátás nekem sem túl szimpatikus.

dec. 31. 13:29
 17/43 A kérdező kommentje:
15. Nem vagyok pedofil, se nem bántalmazok soha gyerekeket, se fizikálisan, se verbálisan. A lelki gondjaim meg nem az iskolába tartoznak, azokat nem viszem be oda. A többt meg mondtam, nincs 50-60 millióm fővárosi lakásra, se nem igényem ezt elváró csinos nőkre ott, vagy itt Borsodban, csak normális, átlag nőre.
dec. 31. 13:35
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Igazából tényleg nem tudjuk, hogy miért így alakult nálad. A helyedben megfogadnám a hölgyek tanácsát az önfejlesztésre, hátha nagyobb sikered lesz. Plusz ha eljárnál több helyre, akkor élőben is van több esélyed az ismerkedésre.
dec. 31. 13:44
 19/43 anonim ***** válasza:
6%

Mi nem világos azon hogy aki nem gazdag annak nem lehet vékony barátnője?

Semmi baj azzal amit nyújtani tudsz. Csak ehhez vagy kövérkés (nem vonzó) partnert vagy gyerekét egyedül nevelő anyukát tudsz csak találni.

dec. 31. 13:46
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

15

Bármilyen meglepő, de a tanár is emberből van, különböző problémákkal.

dec. 31. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!