Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok senkit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok senkit Kelet-Borsodban férfi tanárként 38 évesen, ha van egy 25 milliós panellakásom egy 20 ezres kisvárosban, egy 12 éves autóm, átlagos 175-180 közötti magasságom van, ehhez 78 kilóval túlsúlyos sem vagyok?

Figyelt kérdés
Igaz, még 7 millió a hitel abból az összegből, elhízott, de még csak túlsúlyos nem vagyok, naponta edzek. Nem vagyok igénytelen, minden nap más, normálisan kinéző ruha. Nem vagyok büdös, figyelek a higiéniámra. Koldus sem vagyok annyira, februártól 870 ezer ft-os bruttó bérem lesz (20% hátrányos helyzetű iskolában való tanításért járó pótlék). 30-32 évesen több barátnőm is volt, ezért sem értem a dolgom, hogy mi ez a rengeteg elutasítás azóta. A nőktől jövő válasz a neten (mert a valóságban ha ismerős családos nőtől kérdem, mi a baj velem, akkor mindig az a válasz, hogy semmi) meg annyi csak: hogy fejleszd magad! Fel nem fogom mi ez. BUÉK minden normális válaszadónak!
dec. 31. 12:33
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%

40

Valami akkor csak veled van...

A kedvesség, figyelmesség, segítőkészség, magabiztosság, MOSOLY például tök fontos, ezek mindig jó belépők. Valahogy muszáj magadra felhívni a figyelmet, udvarolni, bókolni.

Ha azt várod, hogy majd egy nő kiszúr a semmiből, az lehet nem a legjobb út, mert ez csak akkor sikerülhet szerintem, ha feltűnően jóképű vagy, vagy valamilyen más téren egy jelenség (pl öltözködés). A többi esetben marad a belső értékek csillogtatása.

jan. 1. 12:42
 42/60 A kérdező kommentje:
Hát, de ha nem adnak jelet sem, rád sem néznek igazán? Nehéz dolog csak úgy vakon próbálkozgatni.
jan. 1. 15:32
 43/60 anonim ***** válasza:
100%

42

Nem mondja az ember h könnyű... De gyakorlással csak lehet valamit.

Van egy férfi ismerősöm, ő mindenkivel pikk-pakk szóba elegyedik, barátkozik. Mindenkihez van egy jó szava, vagy poén, vagy bók, bármi.

jan. 1. 15:51
 44/60 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd már a jeleket. Onnan jutnak el oda hogy rá se lehet nézni senkire, meg egy tincset nem lehet odébbtenni mert mindent jelnek vesznek.

Ha tetszik valaki akkor kockáztass, miért ő kockáztasson hogy lefekszik eléd hogy itt vagyok, te meg majd nagy kegyesen megkérdezed randiztok e. Ha szemezik veled és pl van barátnőd vagy ő nem jön be neked, az neki ugyanolyan rossz mint ha valakihez odamész és kiderül hogy van barátnője vagy nem jössz be neki.

jan. 18. 23:30
 45/60 A kérdező kommentje:
Hát ez az.
jan. 18. 23:34
 46/60 anonim ***** válasza:
77%
Elírtam mert azt akartam hogy kiderül hogy van barátja (párja)
jan. 18. 23:44
 47/60 anonim ***** válasza:
86%

Csak az első felét olvastam el a hozzászólásoknak, úgyhogy lehet, hogy volt már.

Férfiként írom, hogy szerintem elértél egy olyan életkort, amikor a szingliségeddel a kisebbséghez tartozol. Ha nem vagy jó dumás jóképű fazon, még a kósza dugásokról is lemondhatsz kb., hacsak nem akad bele a farkad egy elhanyagolt kolléganőbe. A nőknek red alert, hogy miért nem éltél még huzamosabb ideig nővel, ha elvált lennél is jobban járnál talán.

A másik probléma, hogy a te korosztályodból sokan kivándoroltak nyugatra a környéketekről, ahol -lássuk be- nem könnyű egy értelmiséginek elhelyezkedni. Aki meg nem, az simán csak elköltözött Bp-re, vagy jobb helyekre, ahol nem csak akkugyárak és helyi döbrögik vannak a munkaadói oldalon.

Én a helyedben megkockáztatnám a költözést egy nőért, ha találsz olyat, mert úgy néz ki, a környékeden nem fogsz találni. Máskülönben a leírtak alapján nincs veled más baj szerintem, náladnál idiótábbak, suttyóbbak is találnak maguk mellé nőt.

jan. 19. 11:40
 48/60 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, amíg baxol elmenni és keresni egy eljárós hobbit, ne vartyogj, hogy egy leszakadt megyében ragadva a kutya nem néz rád, hogy lejelöljön… Meg aki nő maradt a megyédben, max azért marad, mert a) már helyben talált fiatalon valakit, b) tud kellően helyezkedni. Csak mert van egy borsodi lakásod és rámész a külsőségekre úgy, hogy kb semmiről sem lehet veled beszélgetni, mit akarsz? Mert van olyan nő, akinek ez elég, de az egyszerű, mint a faék.
jan. 19. 11:49
 49/60 anonim ***** válasza:
19%

“Kirándulás, koncert, mozi, fesztivál, kiállítás... Ilyesmik! Ha valakit ezekre úgy kell elrángatni, mert nem szociális, vagy tökre nem érdekli, az nagyon fárasztó tud lenni.“

Forditva ulsz a lovon kis csillag! Te leszel nagyon faraszto nert olyan vagy mint egy ugri bugris gyerek.. keres magadnak egy szinten hiperaktiv ferfit .:

jan. 19. 15:23
 50/60 A kérdező kommentje:
Utolsó 2: éppen ma posztoltam egy olyan nőről, aki állandóan megy, minden este munka utána hajnali 1-ig eltűnik és képtelenség telefonon vagy messengeren sem elérni napi 30-40 percnél több időn keresztül. Ja és már 42 éves. Állandóan csak megy, mozi, színház, fesztivál, kiállítás, minden nap más.
jan. 19. 15:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!