Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok senkit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok senkit Kelet-Borsodban férfi tanárként 38 évesen, ha van egy 25 milliós panellakásom egy 20 ezres kisvárosban, egy 12 éves autóm, átlagos 175-180 közötti magasságom van, ehhez 78 kilóval túlsúlyos sem vagyok?

Figyelt kérdés
Igaz, még 7 millió a hitel abból az összegből, elhízott, de még csak túlsúlyos nem vagyok, naponta edzek. Nem vagyok igénytelen, minden nap más, normálisan kinéző ruha. Nem vagyok büdös, figyelek a higiéniámra. Koldus sem vagyok annyira, februártól 870 ezer ft-os bruttó bérem lesz (20% hátrányos helyzetű iskolában való tanításért járó pótlék). 30-32 évesen több barátnőm is volt, ezért sem értem a dolgom, hogy mi ez a rengeteg elutasítás azóta. A nőktől jövő válasz a neten (mert a valóságban ha ismerős családos nőtől kérdem, mi a baj velem, akkor mindig az a válasz, hogy semmi) meg annyi csak: hogy fejleszd magad! Fel nem fogom mi ez. BUÉK minden normális válaszadónak!
dec. 31. 12:33
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Biosz-kémia szakom van a Debreceni egyetemről. Lehet ez is gond, hogy valami rosszul alakult ki nálam.
dec. 31. 13:57
 22/43 anonim ***** válasza:
Linkelj be egy képet magadrol és arról a nőről aki kb szeritned hozzád való! Hátha közelebb kerülünk a megoldáshoz.
dec. 31. 14:03
 23/43 anonim ***** válasza:
60%
19 hülyeségeket beszélsz...
dec. 31. 14:15
 24/43 anonim ***** válasza:
84%

Még az se baj feltétlen, hogy kevés barátod van...nem a számuk hanem a minőségük számít.

De kereshetnél olyan hobbit, pl egy turacsoport ahol lehet ismerkedni új emberekkel.

Légy laza és nyitott.

N

dec. 31. 14:17
 25/43 anonim ***** válasza:
52%

A tantestületben gondolom jó, ha két férfi van.

Nehezen tudom elképzelni, hogy a nők fele ne ábrándozna rólad.

dec. 31. 14:20
 26/43 anonim ***** válasza:
21%

Mert nem vagy elég jóképü, jól kinéző, se elég pénzes.

Legalább az egyik jó, ha van.

dec. 31. 14:51
 27/43 A kérdező kommentje:
Melyik nő? A 4 db 40-es nőből az a 3, amelyiknek férje van, vagy az az 1 csinos, aki 30 pasi ír egyszerre, de ő a helyi polgármesterről ábrándozik és írogat neki, hogy jöjjön vele össze? Vagy a többi 53+ éves tanárnő? Igen, egy átlag borsodi, vagy szabolcsi, nógrádi tanári kar úgy néz ki, hogy a tanárok 85%-a 50 feletti (mondanám, ha olyan volnék, hogy ezt tette a kormány a tanári szektorral, hogy alig maradt fiatal, mert a gyalazátos bérekkel elűzte őket, de hagyom a dolgot). 4 en vagyunk férfiak, 27 nő. Abból 1 db 29 éves, férjes, 4 db 40 es, a többi 53-65 közötti.
dec. 31. 14:56
 28/43 anonim ***** válasza:
81%
Nem lesz népszerű, de szerintem a gond pont a korod, amin sajnos nem tudsz változtatni. A huszonévesekhez már öreg vagy, 30 fölött a legtöbb nő házas, vagy már elvált gyerekkel, aki meg sosem volt házas 30 fölött, ott sok esetben valami probléma van, vagy külsőre, vagy belsőre, vagy nem is akar semmilyen kapcsolatot. Egyszerűen kicsi a merítés. Sajnos ez ilyen, ha valaki nem talál fiatalon párt. Vagy nagyon extrán kiemelkedőnek kell lenni, vagy nagyon leadni az igényeket. Persze lehet az embernek szerencséje is, csak nem túl gyakori.
dec. 31. 15:08
 29/43 anonim ***** válasza:
84%
Te is majdnem 40 vagy. Mit akarsz 20-30 as nőt? Itt van a kutya elásva.
dec. 31. 15:26
 30/43 A kérdező kommentje:
28. Ezzel tisztában vagyok, egy jobban zárul az olló 35 felett. De még egy nő, aki mondjuk csinos 35-45 között, lazán talál pasit, mert annyian írnak neki ha nyitott, barátságos típus, meg szereti ha körülrajongják, hogy válaszolni sem tud mindre. Több ilyen 38-47 közötti női ismerősöm van, hogy mire nekem válaszolnak, eltelik 2 óra, és mondják, hogy tucat, meg 2 tucat barátja írt (akik főleg férfiak). Ellenben férfiként, 30 ból ha egy visszaír neked, ha átlagos vagy. Nyilván ha ismert vagy arra, nagy kapcsolatrendszerrel, akkor más lehet az arány. De nem ismerem milyen nekik, nem vagyok ebben a körben. Azt tudom, hogy a facebook már nem az, mint régen. Igaz sosem volt társkereső, de régen valahogy elfogadottabb volt rajta is ismerkedni, vagy csak fiatalabb voltam persze, ez is lehet. Régen ha ráírtam ott 28-33 éves köröm között, 10 nőre, 1-2 mindig visszaírt és néha 1-1 randi, kapcsolat is lett a dologból. Azóta is próbálkoztam ott olyan 36 éves koromig, szinte nulla sikerrel. Társkeresők meg halottak nagyrészint, akik errefele élnek, pici a kínálat, vagy 10 nő. Minimum 100 km-re élnek nők, azok meg elváérták tőlem, hogy azonnal költözzek oda, adjam el a lakást, ott vegyek, mert ő meg nem mozdul onnan (pl Debrecenből-logikusan én sem mennék, csak ott is 35 milla egy kis lakás, Miskolcról).
dec. 31. 15:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!