Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok senkit Kelet-Borsodban férfi
tanárként 38 évesen, ha van egy 25 milliós panellakásom
egy 20 ezres kisvárosban, egy 12 éves autóm, átlagos
175-180 közötti magasságom van, ehhez 78 kilóval
túlsúlyos sem vagyok?
Figyelt kérdés
Igaz, még 7 millió a hitel abból az összegből, elhízott, de még csak túlsúlyos nem vagyok, naponta edzek. Nem vagyok igénytelen, minden nap más, normálisan kinéző ruha. Nem vagyok büdös, figyelek a higiéniámra. Koldus sem vagyok annyira, februártól 870 ezer ft-os bruttó bérem lesz (20% hátrányos helyzetű iskolában való tanításért járó pótlék). 30-32 évesen több barátnőm is volt, ezért sem értem a dolgom, hogy mi ez a rengeteg elutasítás azóta. A nőktől jövő válasz a neten (mert a valóságban ha ismerős családos nőtől kérdem, mi a baj velem, akkor mindig az a válasz, hogy semmi) meg annyi csak: hogy fejleszd magad! Fel nem fogom mi ez. BUÉK minden normális válaszadónak!
29. 33-35 felettieket keresek, nem 20-25-30 évest.
dec. 31. 15:32
32/60 A kérdező kommentje:
,,Mert nem vagy elég jóképü, jól kinéző, se elég pénzes."
Nagyon sok, sőt a legtöbb ismerősöm nem jóképű, terminátor alkatú, dúsgazdag pasi. Szimplán csak fiatalabbak voltak, jó helyen és jó időben és megtalálták a párjukat, más együtt építgetni a jövőt 20-on évesen.
dec. 31. 15:34
33/60 anonim válasza:
Igen ez így van, de te is pontosan tudod a választ. Akik fiatalon találtak párt és belsőre is rendben voltak annyira, hogy megtartsák a párkapcsolatukat, azok vannak most kapcsolatban. Azok a nők, akik maradtak, valószínűleg pont ugyanannyira selejtesek, pl. mint aki elvárta, hogy költözz. Nem véletlenül nem vette el őket senki. De valószínűleg veled is van valami probléma, hogy minden kapcsolatod zátonyra futott.
dec. 31. 15:36
34/60 A kérdező kommentje:
33. Nyilván van, pl nem tudok barátságokat kiépíteni, sem így fenntartani azokat. Mindig csodálkozom, hogy van a 4 férfi kollégáimból 3 (50 esek mind), hogy állandóan telefonálnak nekik, és nem csak a családtagjaik, hanem tucat haverjuk, sok más barátjuk más iskolábólm stb. Nekem nagyon rossz olyankor az érzés. Én ilyen magamnak való vagyok, nem antiszociális, mert szívesen beszélgetek bárkivel bármiről, csak egyszerűen nincs kötödés másokkal, nincs közös pont, barátságot megtartó kapocs. Anyém is mindig mondja, ha hívom és magamba vagyok roskadva, hogy nem most kellett volna ezt elkezdeni és nem így, meg meglévő barátságok kellenének, mert ez így nagyon nehéz ennyi évesen már.
dec. 31. 15:43
35/60 anonim válasza:
"Anyém is mindig mondja, ha hívom és magamba vagyok roskadva, hogy nem most kellett volna ezt elkezdeni és nem így, meg meglévő barátságok kellenének, mert ez így nagyon nehéz ennyi évesen már."
Anyu picit lehúzó:(
Barátkozni bármikor lehet! Nekem is lettek simán új barátságok így a harmaincas éveimben is. De fontos ebben is, hogy legyen közös érdeklődés.
Ez lehet amúgy a horgászat is, beiratkozni valami egyesületbe, vagy versenyekre járni.
dec. 31. 15:45
36/60 anonim válasza:
38 évesen aztán nagyon öreg egy ember 😂
Főleg egy pali akinek 50 évesen is lehet gyereke
dec. 31. 16:17
37/60 anonim válasza:
Én 41 éves vagyok és most ismerkedek egy 54 éves férfivel. Fogalmam sincs van-e egyáltalán saját lakása. Tök szimpi és rohadtul nem érdekelnek az anyagi dolgai. És szerintem tutira össze fogunk jönni.
jan. 1. 00:51
38/60 anonim válasza:
"Mi nem világos azon hogy aki nem gazdag annak nem lehet vékony barátnője?"
Az én férjem a kérdezővel egyidős, nem gazdag és vékony vagyok 🤣🤣🤣🤣🤣
jan. 1. 06:56
39/60 A kérdező kommentje:
,,Én 41 éves vagyok és most ismerkedek egy 54 éves férfivel. "
Egyik 57 éves közeli ismerősöm (mondjuk csak vagy 53-nak néz ki, nincs elhízva, van 2 lakása itt) most jött össze egy 36 éves csajjal. Sok ilyen van, nincs ezzel gond. Itt szerintem a személyes kontakt, ami fontos a nőknek, meg a figyelmesség. Bár nem kérdeztem meg, hogy jött vele össze, de a pasi egy benzinkúton eladó, kiszolgáló, így azért kapcsolatba kerül beszélgetés terén mindenkivel.
jan. 1. 12:27
40/60 A kérdező kommentje:
Csak én valamiért láthatatlan vagyok majd minden ismeretlen nőnek is. Tegnap is a bulin egy sem nézett rám sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!