Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Népszerű még a párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Népszerű még a párkapcsolatban élés, vagy már inkább az egyedüllét, szingli élet a vonzóbb?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 13:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
5 Pedig egyre rondább fejük van tőle.
tegnapelőtt 18:28
 12/24 anonim ***** válasza:
42%

Ez egy rakás baromság, hogy az alkalmi szex tönkretesz...

A rossz kapcsolataim ezerszer nagyobb nyomot hagytak rajtam, mint az, hogy közös örömszerzés gyanánt elszórakoztam néhány férfival. Az egyikre traumatikus emlékként tekintek vissza, a másik egy kellemes színfoltja a múltamnak.

tegnapelőtt 19:32
 13/24 anonim ***** válasza:
Az egyedüli élet, azon belül is a "mingli" életmód a menő ma. Valamint az élettársi kapcsolat is trendi, a házasság már nem annyira. Ja, és a távkapcsolat is menő.
tegnapelőtt 20:26
 14/24 gergelice16 ***** válasza:
47%
#12 nem akarlak győzködni téged, a te dolgod, hogy hiszel-e nekem vagy sem. De ha a jövőben azt érzed, hogy valamiért nem tudsz úgy kötődni egy kapcsolatban, mint ahogy kellene, annak ez is lehet egy oka. Vagy ha valahogy mégis sikerülne hosszabb kapcsolatot kialakítanod, akkor is azt érzed, hogy valami hiányzik, nem tudod teljesen átadni magadat a kapcsolatnak. Illetve hogy nem lehetsz teljesen önmagad, mert úgy már nem szeretnének téged úgy. Ez mind származhat ezekből a sebekből.
tegnapelőtt 21:31
 15/24 gergelice16 ***** válasza:
74%
#12 Egy valamit kihagytam. Arról már biztos hallottál, hogy szex közben kötődést kialakító hormonok szabadulnak fel. Ez normál esetben azt segíti elő, hogy a nehéz időkben is összetartsa a kapcsolatot, például a gyerek születésénél. De ha a felek túl hamar feküdnek le, a szex a nem összeíllő párokat is összetarthatja, amiből sokkal fájdalmasabb szakítások jöhetnek, miután elmúlik a rózsaszín köd. Valószínűleg te is ezt tapasztaltad meg, hogy nem értetted, hogy jöhettél össze egy ilyen hülyével. A szex nem csak egy játék, ami élvezethajszolásra való. Akár elfogadod ezt, akár nem, ha felelőtlenül játszol vele, biztos lehetsz benne, hogy idővel csúnyán visszarúg.
tegnapelőtt 21:40
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
15 Én úgy tudom csak a jó szexnél szabadulnak fel ezek a hormonok, a rossznál nem.
tegnapelőtt 22:00
 17/24 gergelice16 ***** válasza:
0%
#16 Én nem hallottam erről, de el tudom képzelni, hogy a hormonok többsége az orgazmuskor szabadul fel. Bár biztosan van hatása az orgazmus nélküli szexnek is. Sőt, az én tapasztalataim alapján az ölelésnek is. De számít ez? Ki az aki úgy megy bele a szexbe, hogy csak addig csinálja, amíg rossz? :D
tegnapelőtt 22:45
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Felszínes, nem túl hosszú és nem túl tartalmas "kapcsolatok" a jellemzőek manapság, illetve az alkalmi kielégülés hajszolása, a skalpvadászat, az elköteleződés abszolút hiánya.

Sokan akarnak de nem találnak senkit maguknak, még alkalmira sem, sokaknak pedig végtelen lehetősége van és élnek is vele.

Vannak akiknek végtelen lehetőségük van de nem élnek vele és vannak akik a kevés lehetőséget használják ki de szintén mindenféle elköteleződés nélkül.

Szerintem manapság tényleg az egyedülálló életmód lett a divat, a norma, a párkapcsolatok, főleg a hivatalos jellegűek (élettárs, házasság) leértékelődtek. Többnyire ha köttetnek pl. házasságok, azok valamilyen anyagi indokból történnek (nem egy ilyen esetről tudok személyes ismertségi körben is) - babaváró, CSOK egyéb hitelek, kényszeres együttmaradás, vagy a gyerek miatti "kvázi" házasság: tehát papíron együtt, amúgy meg teljesen külön, teljesen egymástól függetlenül él a két fél.

tegnap 08:59
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

14

Nem, nem hiányzik semmi.

Bízom a páromban, szeretem és tisztelem őt, sosem voltam még ennyire boldog, pedig már évek óta tart a kapcsolatom.

Mondom, BAROMSÁG, hogy az alkalmi szex rossz hatással van az emberre.

tegnap 09:11
 20/24 gergelice16 ***** válasza:
67%

#19 Örülök, ha boldognak érzed magad. Baromságnak ne nevezd a véleményemet, már csak azért sem, mert nem tudod, hogyan gondolkoznál most, ha egész életedben megbecsülted volna a szex lelki oldalát. Az én környezetemben elég egyértelműen látszik, hogy akik az alkalmi szexet hajszolják, sehol nem tartanak az életben, csak vegetálnak, nem látják az élet értelmét. Míg azok, akik mondjuk csak 1 emberrel feküdtek le, azok boldog házasságban élnek, házastársukért, gyermekeikért dolgozva (ezzel nem azt állítom, hogy a boldogság kulcsa a házasság, egyedülállóként is lehet boldog életet élni - erre is látok példákat).

Lenne még egy kérdésem: Azt írtad boldog kapcsolatban éltek évek óta. Nem akarom lekicsinyleni a kettőtök kapcsolatának erősségét, hisz lehetséges erős kapcsolatot kiépíteni ilyen háttérrel is, csak sokkal-sokkal nehezebb. Viszont érdekelne, hogy mit gondolsz arról, hogy a kapcsolatotok kibírná az olyan nehézségeket is, mint például hogy egy gyerek miatt alig bírtok időt szakítani magatokra, nem hogy egymásra (tudom, ezt nehéz elképzelni, amíg meg nem tapasztalod, de kérlek próbáld meg)? Gondolkodtatok már hosszútávú célokról, vagy csak azért vagytok együtt, mert így mindkettőtöknek kényelmesebb?

tegnap 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!